Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en Hot Rod Pick Up Truck

Bygge en klassisk hot rod pickup lastebil er langt fra en enkel oppgave. På samme tid, kan det være svært gledelig når arbeidet er gjort og det ferdige produktet ruller ut av garasjen. Takket være tilpasset bil fans som har blitt bygget hot rod lastebiler så lenge lastebiler har blitt bygget, kan praktisk talt alle vintage lastebil bygges som en hot rod. Du trenger
Automotive Jack
Jack står
Air ride suspension system
Velg kapasitet på nye felger og dekk
Late modell V8 motor og girkasse
Paint jobb
"meksikanske Blanket "
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp bilen og støtte den på bukker. Fjern aksjen hjul og dekk, samt aksjen suspensjon system og erstatte det med air ride suspensjon for alle fire hjul. Dette vil tillate deg å justere kjørehøyde av lastebilen med flick av en bryter.
2

Monter ettermarkedet erstatning hjul og dekk på bilen. Velge dekk er litt bredere enn lager modeller med mindre målet er å skape en restaurering hot rod. Ellers vil ytterligere grep som tilbys av bredere dekk og felger bidra til å holde bilen på veien, men som samtidig er drevet av større slagvolum V8-motor.
3

Fjern aksjen motor og girkasse fra lastebil og erstatte den med en sen-modell V8 motor. Unngå å bruke drivstoff injiseres motorer. Disse krever betydelig kabling og kontroller, tar bort fra den samlede effekten av hot rod lastebil. Bruk en motor som ikke vil overmanne rammen av lastebilen. Generelt sett, mellom 300-350 hestekrefter er et godt utvalg for de fleste hot rod lastebiler kjørte forsiktig og uten ekstra ramme stivne.
4

Reparasjon rustflekker og maling lastebilen i ditt valg av farge. For lastebiler gjennomgår en restaurering hot rod bygge, prøve å holde seg nær den opprinnelige fargen på lastebilen, eller hvis metallet er i god stand, vurdere å forlate den opprinnelige malingen alene. Eventuelle slitasje flekker som eksisterer nå heter "patina", og kan faktisk gjøre bilen ser bedre ut. Original, god stand maling bør aldri fjernes fordi bilen er verdt mer, jo nærmere det er til opprinnelig tilstand.
5

Installer en "meksikansk teppe" på benk av lastebilen. Dette er et billig alternativ til å erstatte det indre og det vil også gi bilen en følelse av å være en vintage hot rod bygge. På grunn av sine livaktige farger, "meksikanske tepper" var et veldig populært valg å revolusjonere en hot rod lastebil interiør i løpet av 1940-tallet gjennom 1960-tallet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92594.html

Previous:
Next:

Hot Rods