Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en lav-Dollar Rat Rod

En voksende fellesskap i varmt rodding er den voksende rotte stang fenomen som kraner til et unikt, grungy DIY filosofi bil håndverket. Mens mange hot-rodders betale titusenvis av dollar til profesjonelle utbyggere til å opprette egendefinerte rides, rotte-Rodders gjøre det meste av arbeidet selv. For å kvalifisere som en rotte stang, må en tilpasset bil dekke noen grunnleggende estetiske kriterier - rust, rå modifikasjoner og en minimalistisk sensibilitet. Hvis du har de mekaniske ferdigheter, du kan også bygge en rotte stang på et budsjett. Du trenger
Base bil eller lastebil (jo mer rust, jo bedre)
Metal fabrikasjon verktøy
Standard stikkontakter og skiftenøkler
Space for å jobbe
Reservedeler
Vis flere instruksjoner
en

gjenoppbygge motoren. De fleste rotte stenger, som andre tilpassede hot rods, bruker V-8 motorer for deres iboende kraft, og for sine allment tilgjengelige deler. En motor gjenoppbygge for en rotte stang er vanligvis ikke fokusert på hastighet, eller høye nivåer av ytelse. En rotte stang er stort sett et show bil som cruise ved normale veien hastigheter. Ikke bruke masse penger på dyre high-performance deler.
2

Undersøk grunnmodellen for steder hvor rust og forfall har ødelagt viktige deler, for eksempel suspensjon, rammen, og gulvet panorere. Du blir nødt til å reparere disse områdene med nye deler.
3

Påfør et lag med svart eller mørk grå primer til basen kjøretøy. Ikke reparer eller sand ned rustflekker, fordi overflaten rust er en del av rotte stang utseende.
4

Repair styringsgruppen montering og bremsene, som de er to viktige komponenter som må løses for alle rotte stang. En rekke fabrikken reproduksjon produsenter selger nye, vintage-utseende deler til rimelige priser.
5

Bytt interiør med en enkel benk. Med unntak av moderne, høykvalitets setebelter for passasjerenes sikkerhet, bør det indre av noen rotte stang være helt minimalistisk. Vær spesielt oppmerksom på noe metall - jern spesielt - i kupeen. Ikke male noe. Den slitt utseende av en rotte stang krever at metalldeler beholde sin patina av alder og eksponering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92592.html

Previous:
Next:

Hot Rods