Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvilke materialer er brukt i Sealed Kraft Bearings?

Sealed Strøm lagrene, laget av et firma som heter Federal-Mogul, er generelt ansett som den fineste i auto og lastebiler ytelse markedet. Forseglet Strøm skryte av suksess i det høyeste nivået i amerikansk racing, inkludert NASCAR, nhra og IRA. I tillegg til styrke og holdbarhet, har Federal-Mogul utviklet flere lagerkonfigurasjoner, ved hjelp av flere forskjellige materialer, avhengig av bruken. Forseglet Strøm Bearing Material Avhenger bruk

Bestemme projiserte bruk av Sealed Strøm peiling, enten det er dagligdagse kjøring, racing eller bærende applikasjoner, vil drive hvilket materiale Federal-Mogul bruker for å orientere seg . Kombinere opererer bruk med riktig valg av bærende materialet forbedrer ytelse og levetid.
Racing og Non-Racing Bearing Materialer

Bruke Sealed Strøm lagrene for racing motorer (unntatt høy blåst fuel motorer som brukes i dragracing, for eksempel) innebærer lime en høyfast stål backing til Federal-Mogul er Super Duty Alloy. For ikke-racing bruk, tilbyr Sealed Strøm standard lagrene laget av en kobber og bly materiale. Dette er egnet til daglig kjøring og viser sterke resultater, og tretthet motstand.
The Best of the Lagrene

Søker den mest holdbare, industri-berømte lageret for høye blåst racing programmer eller alkohol-drevet motorer ender uunngåelig med Babbitt lagrene. Sealed Power tilbyr disse lagrene spesielt for disse programmene, ikke for daglig bruk. Gjennom årene har Babbitt hvite legeringer som begynte med tinn kommer til å inkludere mange forskjellige legeringer som deler et felles kjennetegn: De er ansett som den beste for sitt tiltenkte bruk
Gjenværende Bearing Materials
<. br>

Søke etter Sealed Strøm bærende materialer ender med aluminium og aluminium legering lagrene, og en eksklusiv peiling fra Federal-Mogul. Den aluminium lagrene motstå rust og tretthet godt, og er primært brukt til daglig kjøring. Den aluminiumslegering peiling er best i forhold der en høy sjanse for rust eller slitasje er tilstede. Endelig har Sealed deres makt Speed-Pro lagrene, en eksklusiv bærende av Federal-Mogul. Ligner på kobber-bly-legering peiling, tar Speed-Pro en babbit-lignende peiling og følger en høyfast stål backing. Ifølge Sealed Power, er dette den fineste resultater peiling på markedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92591.html

Previous: No
Next:

Hot Rods