Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en gate Rod Chassis

Mange auto entusiaster nyte bygningen - og noen ganger også ridning i - gaten stenger. Bygge en hot rod av din egen ikke bare kan vise frem din kjærlighet for bil og en stor dyktighet, men er et bevis på at du kan lage noe imponerende. Hvis du har de mekaniske ferdigheter og bygningsmaterialer, og hvis økonomien tillater det, kan du lage din egen hot rod chassis. Du trenger
Steel frame eller slangen
Sandblaster
Heavy-sandpapir
Hånd verktøy
baufil
Primer
Vis flere instruksjoner

1

Bestem deg for en ramme. Kjøpe en fra en søppelplass eller bruke ett av dine egne, hvis du har lagret en gammel bil.
2

Bruk en baufil til å kutte mounts eller braketter fra stålramme. Fjern eventuelle ekstra deler, som for eksempel brems forsamlinger. Rammen bør være nakne bortsett fra hjulene, slik at du kan arbeide og legge til nye deler til chassis lettere.
3

Fjern alle maling og rust fra stål ramme ved hjelp av en sandblaster eller heavy-sandpapir. Etter all maling og rust er borte, bruker 200-grit våt /tørr sandpapir for å jevne ut riper i metall.
4

Skaff en ny motor eller har motoren din ombygd av en mekaniker som har spesialisert seg på eldre kjøretøy. Fortelle ham eller henne at du ønsker en motor utviklet spesielt for racing.
5

Bruk sandblaster å rydde opp og glatte motorrommet. Spray med primer. Installer motoren. Koble til alle ledninger etter behov. Tett bolter med bolt dekker.
6

Reparasjon ødelagte eller rustne krom deler og tilbehør. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, eller hvis delene ikke kan repareres, kjøpe nye på en auto body shop. Sett delene til side for installasjon etter at du male bilen.
7

Bytt girkasse med en nyere en kjøpt på en auto body shop eller racing utstyr spesialist. Det må være spesielt beregnet for en hot rod.
8

Paint din gate stang chassis den fargen du vil. Vent minst tre dager for malingen tørke før du skifter tilbehør på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92596.html

Previous:
Next: No

Hot Rods