Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en 1937 Chevy Sedan Hot Rod

The 1937 Chevy Sedan var tilgjengelig med enten to eller fire dører, med passasjer bakdørene satt opp selvmord-stil, noe som betyr at hengslene er på baksiden av døren. Enten stil ser flott ut når den er satt opp som en gate stang, om din hot rod tilbøyeligheter helle mer til midten av 1980-tallet super bil hot rods eller den nåværende bølgen av restaurering hot rods. Med en god, kjører bil til å begynne med, kan du ha en stilig 1937 Chevy hot rod i oppkjørselen din på et blunk. Du trenger
Luftfjæring setup
Paint
Desoto Frontfanger
Offenhauser inntak setup
Vis flere instruksjoner
en

Fjern aluminium og stål trimme fra bilen og har det malt. Med mindre bilen idrett en spesielt god jakt opprinnelige strøk maling, er det vanligvis best å ha bilen lakkert. Velg den opprinnelige fargen for bilen hvis den hot rod prosjekt er en gjenopprettelse hot rod, men ellers, svart og brannbil rødt er begge gode alternativer.
2

Jack opp bilen og støtte den på jack stands, deretter fjerne hjul og dekk, samt fjærer og støtdempere, og erstatte dem med air ride suspensjon, slik at du kan justere kjørehøyde av både foran og bak på bilen, noe som gir turen en bestemt "look" som du ønsker å oppnå: raket, der bak på bilen er høyere, nivå, slengte, når de kjørte bil så lavt til bakken som mulig, og lager, som er best for kjøring
3

Installer en ribbet Desoto fremre støtfanger på bilen, samt på baksiden hvis du finner to av dem. Den spesielle utformingen av Desoto støtfangere gjort dem svært populære i 1950 og 1960 som egendefinerte alternativer for skygge tre mekanikerne måtte være relativt enkle å installere. Desoto støtfangere i dag er ganske populært uavhengig av hva hot rod de er montert på.
4

Installer en Offenhauser inntak oppsett på lager motoren på '37. Hvis du ikke bruker en sen-modell small block motor, gir Offenhauser inntaket en ekstra touch av vintage hot rod appell. Beholde den opprinnelige inntak, men i tilfelle du noensinne kan ønske å returnere bilen til en restaurert tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92595.html

Previous:
Next:

Hot Rods