Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

LS1 & LS3 Forskjeller

The LS1 og LS3 er pushrod V-8 motorer produsert av General Motors. Den LS1 var den første motoren på Generation III familien og ble senere erstattet av Generation IV-familien, som inkluderte LS3. Begge motorene er kompakte, stor forskyvning pushrod design og vel ansett for ytelse og holdbarhet. LS1

LS1, introdusert i 1997, var den første av de Generasjon-III-motorer, utfasing Generation II LT1 motor i General Motors lineup. An all-aluminium blokk, ble LS1 først tilbudt i Corvette, men senere i Camaro og Firebird. Motoren forble et performance produkt ikke tilbys i noen lastebiler eller sedan.
LS3

LS3 er en del av Generasjon-IV-motorer og erstattet LS2 i Corvette for 2008 årsmodell. Den LS3, mens basert på Generation III familien, er en del av Generation IV-familien, som inkorporerer displacement on demand og variabel timing. Den reviderte blokk av LS3 har en større kjede sammenlignet med LS1-tallet, noe som gir forskyvning å øke 5,7 til 6,0 liter.

Likheter i Design

Generasjon-IV motorene er en videreutvikling av Generasjon-III-motorer, og dermed deler mange design-funksjoner, inkludert en seks-bolt main cap, fire-bolt per sylinder-head bolt mønster og sentrum skubb peiling. Begge familiene til motoren også bruke distributør-mindre coil-on-plug tenning.
Forskjeller i Design

De største forskjellene mellom LS3 over LS1 inkluderer økningen i forskyvning på grunn av større diameter, kraftig forbedret motor head design, en revidert kamaksel, en revidert inntak manifold og større drivstoff sprøytebrukere. De reviderte hoder, som bruker rektangulære porter ligner de på LS7 hoder, er den viktigste forbedringen, som støtte modifikasjoner støtter den økte luftstrømmen. Det bør bemerkes at disse hodene er inkludert på 6,2-liter L92 og har vært utgitt av General Motors som separat kjøpes oppgradere deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92604.html

Previous:
Next:

Hot Rods