Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bytte en RB25 Med en 240SX

The RB25 sekssylindrede motoren produserer 250 hestekrefter, mot 150 hestekrefter levert av aksjen Nissan 240SX firesylindret motor. RB25 og RB25 DET motorer er beregnet for montering i 240SX motorrommet. I tillegg motorer er tilgjengelige med kompatible bjelle boliger mounts for Nissans KA, CA og SR-sendinger som brukes i 240SX. Bytte motorene krever mekanisk kompetanse, et komplett sett av verktøy og bærbart utstyr. RB25 motorer er tilgjengelige gjennom hastighet butikker. Utstyret kan kjøpes eller leies på auto deler butikker. Du trenger
Metric verktøy
lirke bar
Skrutrekkere
Utility pan
1/2-tommers heising kjeden
Rolling motor heise
Rolling overføring jack
Engine stå eller tre paller
RB25 eksos hoder med pakning og pipe klemme
Bell boliger pakning
Kjølevæske
Motorolje
Vis flere instruksjoner
Trekke 240SX Engine

1.

Fjern motordekslet fra hengslene og satt panseret til side. Koble fra batterikablene og ta ut batteriet fra motorrommet. Løsne motoren kabeltilkoblere fra ECU-modulen.
2

Fjern kjølevæsken tanklokket. Åpne petcock på undersiden av radiatoren og tømme kjølevann inn i et verktøy pan. Løsne og fjerne de øvre og nedre radiator slanger. Fjern viften liksvøpet, elektrisk kjølevifte og viftereimen. Fjern radiator fra motorrommet.
3

Koble throttle linkage og drivstoff linje fra forgasseren. Koble varmeapparatet slangene fra festene i brannmuren. Løsne og fjerne alle vakuum linjer og resirkulering slanger fra inntaket manifold og motorblokken.
4

Løsne og fjern de fire-sylindrede eksos hoder fra eksos manifolden og skjerf røret. Kast eksos pakning. Løsne og fjern motor-mount bolter på undersiden av motoren på hver side.
5

Fjern et inntak manifold bolt foran og bak på motoren. Feste endene av en 1/2-inch kjede oppheng på forsiden og baksiden av motoren med boltene. Plasser arm av en motor heise over midten av motoren. Hekt midten av kjeden på kroken i enden av armen. Hev heise akkurat nok til å stramme kjedet, uten å løfte av motoren i motorfester.
6

Koble shifter kobling ved overføringen. Plasser en rullende overføring jekk fast mot undersiden av transmisjonen. Løsne og fjerne de klokkehus bolter på forsiden av overføringen. Rull jack og overføring mot baksiden av bilen før overføringen løsner fra motoren akselen på forsiden av sendingen.
7

Hev heise arm som du lede 240SX motor opp og ut av motorrommet. Steady motoren for å hindre at det svingende på kjeden som du ruller heise bort fra bilen. Monter motoren på en motor stativ eller senk den ned et tre pall. Løsne heising kjeden fra motoren.
Installere RB25
8

Koble endene av kjede oppheng foran og bak på RB25 inntak manifold med den respektive manifold bolter. Plasser heise foran på motoren, og fest kjettingen til armen. Hev heise arm og rull heise mot fronten av bilen som du plasserer motoren over motorrommet.
9

Senk heise armen sakte som du justerer motorfester på undersiden av motor med festene på hver side av motorrommet. Installer de opprinnelige motor-festeboltene på hver mount. Senk heise arm og fjern kjeden fra manifolden. Installere de mangfoldige bolter.
10

Monter bjelle boliger pakning på studs på forsiden av huset. Rull overføring jack og føres ikke videre, mot baksiden av motoren. Juster motoren akselen med port på forsiden av sendingen, og skyv overføring mot motoren. Fest vedlegg med de opprinnelige bell-husboltene. Fjern jack. Koble til skiftende kobling til overføring.
11

Inkluder ny eksos manifold pakning som du fester de sekssylindrede RB25 eksos hoder på eksosmanifolden med de medfølgende skruene. Fest den åpne enden av de viktigste header rør til den opprinnelige lyddemperen røret med den medfølgende klemmen.
12

Koble enden av den opprinnelige throttle linkage til gass armen på drivstoff-injeksjon manifold. Sikre skaftet av sammenhengen i det medfølgende klemmen på baksiden av gassen arm. Fest enden av den opprinnelige drivstoffledningen til messing montering på injektorene pumpe. Koble RB25 motor-ledning kontakten til ECU modulen.
13

Sett radiator og de originale radiator slanger. Installer den opprinnelige elektrisk kjølevifte og fan liksvøpet. Fyll radiatoren med skikkelig forberedt kjølevæske. Fyll motoren med olje. Sett batteriet på plass og koble batterikablene. Sett på motordekselet hengslene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92626.html

Previous:
Next:

Hot Rods