Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan Carburate en LT1

The LT-1 motor er GMs andregenerasjons 350 small block. Det kom inn en rekke kjøretøy i løpet av midten av 1990-tallet, fra Corvettes og Camaros til Buick roadmasters og Chevy Caprices. Den har de samme grunnleggende dimensjoner som den første generasjon 350 men tilbyr forbedringer i effektivitet med reverse-flow kjøling og et tosifret komprimering. Ettermontering en LT-1 med en forgasser krever mekanisk sikkerhet og en profesjonell sett med verktøy. Enten du ønsker å legge resultatene til din klassiske muskel bil eller rett og slett eliminere forvirring av et on-board datamaskin, er en lønnsom investering å legge en forgasser til din LT-1. Du trenger
Ratchet sett
Nøkler
Momentnøkkel
Tenger
Pakning skraper
Butikk filler
Solvent
Fire-barrel forgasseren
forgasser inntaket manifold
Konvensjonell distributør
Komplett inntakspakning satt
Frostvæske
maskeringstape
Pen
Stor dreneringspannen
Fuel trykkregulator
Vis mer Instruksjoner

1.

Helt rense motoren. Spray avfettingsmiddel i hver krik og krok, spyl den av og la den grundig tørr.
2

Tøm kjølevæske inn i det store sluket pan ved å åpne avløpet i bunnen av radiator. Hvis avløpet er fast, kan du koble den nederste radiator slangen.
3

Fjern alle slanger og ledninger festet til inntaket manifold og gasspjeld. Etiketten alt klart med maskeringstape og en penn. Ta ut tennpluggen ledninger fra distributøren.
4

Fjern alle inntak manifold bolter. Holde orden på dem som best du kan på en ren overflate. Løft inntak manifold av motoren og sett den til side.
5

Rengjør alle tetningsflater med pakningen skraper og væske. Installer pakningene. Senk forsiktig den nye inntak manifold på motoren. Nøye træ inntak bolter og dreiemoment til spesifikasjon med momentnøkkel.
6

Installer fire fat forgasser på toppen av inntak manifold og dreiemoment festeboltene til spesifikasjonen. Koble til alle gjeldende slanger og ledninger. Installer drivstoff trykkregulator og sikre alle drivstoff linjer. Sett drivstofftrykket i henhold til forgasseren spesifikasjoner. Sjekk gassvaieren for forsvarlig drift.
7

Bring nummer én sylinder til øvre dødpunkt. Sett på konvensjonell distributøren gjennom det bakre hull i innsugningsmanifolden i posisjon for å avfyre ​​nummer én sylinder. Stram hold-ned bolt, men la den være løs. Fyll opp radiatoren med en 50/50 blanding av frostvæske og vann.
8

Koble til tennplugg ledninger i riktig tenning rekkefølge. Tidtakingen går i samsvar med produsentens spesifikasjoner med timingen lys. En del eksperimentering kan være nødvendig avhengig av oktantallet av drivstoffet du bruker, og hvor kjøretøyet vil bli kjørt. Stram hold-ned bolt.
9

Start motoren og kontroller kjølevæske og bensin lekkasjer. Re-moment inntaket manifold og forgasser boltene etter å ha kjørt motoren til driftstemperatur og la det avkjøles helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92618.html

Previous:
Next:

Hot Rods