Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

3800 Supercharger Design Spesifikasjoner

Den 3800-serien av motorer fra General Motors er svært effektiv, takket være superchargers blir fabrikken bygd inn i dem. En kompressor er en luftpumpe drevet av veivakselen. Det tvinger luft inn i motoren, slik at motoren ikke behøver å utøve en innsats til inntaksluften. Av en supercharger handling, er hestekrefter av en motor økt. General Motors stolt på Eaton å produsere kompressorer, siden Eaton er en respektert produsent av motor produkter. År med Supercharger bruk

3800-serien av motorer brukt to forskjellige typer kompressorer, avhengig år fra produksjonsdato. Fra 1992 til 1996 brukte 3800 Eaton M62 kompressor. Fra slutten av 1996 til 2003 brukte de 3800 motorene Eaton M90 kompressor, noe som forbedret hestekrefter litt.
M62 Unit

M62 flytter 62 kubikkmeter luft per minutt per omdreining, derav navnet. Det er boltet direkte til toppen av motoren, og strømmer innsugningsrøret fra bunnen. Den har to interne luft rotorer, eller vingene, og begge er epoxy belagt for holdbarhet. Det er aksel-drevet fra fronten, og har en liten trinse som gjør at en drivreim til å kjøre fra veivakselen til supercharger-akselen.
M90 Unit
< p> Den M90 er en oppgradert versjon av M62. Den beveger seg 90 kubikkmeter luft per minutt per aksel revolusjon. Mange av de montering konfigurasjoner er de samme, som er den metode for å snu den. M90 gir lignende boost, eller lufttrykket, som M62. Hovedforskjellen er at boost er utviklet på et lavere turtall på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92710.html

Previous:
Next:

Hot Rods