Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan forbedre en bil med ytelse chips

Dagens biler er verk av elektronisk geni. Motoren fungerer som en gang ble kontrollert av en mekaniker melodi ferdigheter er nå styres av en datamaskin i bilen. The Electronic Control Module (ECM) kontrollerer og styrer funksjoner som gnist og tenning timing forhånd, drivstofftilførsel, momentomformer låse opp og skifte poeng. Ved å installere en forestilling chip inn i bilen din datamaskin, kan du endre motorens funksjoner og skape en høyere hestekrefter ytelse versjon av tamme, daglig tur. Du trenger
Wrench
Socket satt
skrutrekker Fondsavkastning chip
Vis flere instruksjoner
en

parkere kjøretøyet. Åpne panseret og koble bilens batteri ved å løsne minuspolen med en skiftenøkkel og trekke kabelen fra batteriet.
2

tilgang til datamaskinen. I de fleste tilfeller, er datamaskinen plassert på passasjerens side bak hanske. Åpne hanskerommet og klem tappene på hver ende av hanskerommet døren. Dette vil tillate døren å falle ned og ut av veien. Datamaskinen vil bli avslørt rett bak døren på toppen av dashbordet. Det vil være et kvadrat sølv boks.
3

Fjern datamaskinen ved å koble til festeboltene fra montering skuffen med en stikkontakt. Skyv datamaskinen mot motoren, så ned og ut av sin montering skuffen.
4

Snu maskinen rundt, og finn denne. Fjern de to boltene som fester dekselet med en stikkontakt. Åpne dekselet. Den Memcal (Memory Calibration) modulen vil være rett under dekselet.
5

Fjern Memcal modul, for å installere ytelse chip, ved å trykke klipsene på hver ende av modulen, og løfte den ut av maskinen. Plugg Memcal modulen inn i tilsvarende plasseringen på ytelsen chip og skyv forsamlingen tilbake i posisjon inne i datamaskinen. Når den er installert, vil ytelsen chip være mellom datamaskinen og Memcal modulen.
6

Monter i motsatt rekkefølge. Prøvekjøre den nye og forbedrede høyere ytelse bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92647.html

Previous:
Next:

Hot Rods