Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan sette opp en Rochester Tri-Power

En Rochester Tri-Power er en høy ytelse, trippel forgasser for tradisjonelt carbureted hot rods. En serie på tre forgassere bolt direkte inn i en tilpasset inntaksmanifold, en over hvert par av sylindere i en V-6 motor. Ved lave hastigheter, feeds sentrum forgasseren systemet. Ved høye hastigheter og under plutselig akselerasjon, de andre to forgassere åpne opp, og leverer en bølge av luft og drivstoff inn i de sultne sylindere. Du trenger:
Rochester Tri-Power forgasser
forgasser pakninger
silikon pakning fugemasse
Phillips-head og flat-head skrutrekker
Åpen fastnøkkel satt
Auto mekanikk verktøyet sett
vakuummåler
Factory spesifikasjoner for Tri-power forgassere
2 forgasseren åpning blokk av platene
Vis flere instruksjoner
en

Installer midten forgasseren, og installer blokkere av platene på de to end forgasser åpninger. Senteret forgasseren er den viktigste forsyning for kjøretøy og er satt til fabrikkens spesifikasjoner før hjelpeorganisasjonene forgassere er installert.
2

La bilen for å varme opp helt. Bilen må være opp til driftstemperatur før midten forgasseren kan være innstilt. Dette tar ca 30 minutter. Bilen bør tomgang med sentrum forgasseren sommerfugl vidåpne uten stamming eller steiler.
3

Sett drivstoffblandingen med tomgangsblanding rør. De forgassere er innstilt til å tillate en passende mengde brensel samt luft inn i forgasseren. De to elementer blandes etter hvert som de blir sugd inn i sylinderen. Den type motor, kamaksel, overskrifter og andre høy ytelse deler installert på bilen vil påvirke innstillingene for forholdet for disse to elementene. Drivstoffet er justert etter den inaktive rør (bensin jets), og luften ved tomgang avluftinger (luftdyser) i forgasseren.
4

Juster volumet av drivstoff-luft-blandingen levert av midten forgasseren med tomgangsblanding kontroll skruer. Etter å ha fått den rette blandingen, regulerer dette trinnet mengden drivstoff levert av forgasseren til inntak manifold. Basen linjeinnstillingene for disse trinnene kan fås fra produsenten, basert på din motor og eventuelle modifikasjoner.
5

Installer de fremre og bakre forgassere til Tri-power unit etter å få sentrum forgasseren sett opp ordentlig. Slå av motoren, skru fra hverandre blokk plater og installere forgassere over hullene i inntaket manifold. La silikon pakning materialet tørke i en til to timer før du starter bilen. Bruk denne tiden til å koble sammenhengen mellom de tre forgassere.
6

Installer sammenhengen mellom midten forgasseren og foran carb, og deretter mellom fremre forgasseren til baksiden enhet. Koblingen er justerbar og styrer når og hvor mye ekstra forgassere åpne opp. Sett koblingen slik at fremre og bakre karbohydrater er helt lukket når senteret forgasseren går på tomgang.
7

Juster koblingen til de foran og bak forgassere i henhold til fabrikkens baseline instruksjoner. De trepunkt armene feste til sommerfuglen kontroll aksler på hver forgasser. Spjeldene er kontrollert av vakuumsystemet i tri-kraft, og ved trepunkt armene som reagerer på sjåføren og akselerasjon forhold. Ytterligere tuning Tri-power bør gjøres av en profesjonell butikk. De faktorene som har innvirkning på den fine tuning bestemmes av den enkelte motorens spesifikasjoner, kjøreforhold og til og med heving av området hvor bilen befinner seg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92624.html

Previous:
Next:

Hot Rods