Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan sette Cam grader på Briggs Racing Engines

I en racing konstruert fire-takts forbrenningsmotor, har mange standard deler er redesignet for å oppnå maksimal hestekrefter ut av hver avfyring syklus. Kamakselen, som er ansvarlig for å åpne og lukke ventil-sylindere, er en slik ny utforming del. En høyytelses kamaksel er konstruert for å åpne innsugningsventilene tidligere i syklusen avfyring, og tillate dem å forbli åpen lenger for å maksimere drivstoffstrømmen og skape maksimal hestekrefter. På grunn av den stramme toleranser, må en racing kamaksel bli installert til krevende målinger. Du trenger
Ombygd racing motor, w /utsatt timing tannhjul og stempel hoder
Timing grad hjulet
Timing måleur
ligaen for å holde måleuret (følger med timing måleur)
Lang arm skiftenøkkel eller pipenøkkel håndtak w /stikkontakt.
Vis mer Instruksjoner
Sette opp for Måling
en

Installer motorens veivaksel, stempler, ventiler og kamaksel i henhold til produsentens spesifikasjoner.
2

Juster taktmerkene på veivakselen og kamakselen og verifisere at ventilene i nr. 1 stempel er både lukket. Hvis ventilene er åpne, sakte roterer veivakselen en fullstendig revolusjon klokken og kontrollere at begge ventiler er nå stengt.
3

Bolt timingen grad hjulet til forsiden av motorens veivaksel. Bolt graden hjulet pekeren til forsiden av motorblokken. Rett pekeren slik det er direkte på nullmerket på graden hjulet.
4

Installer timing måleuret i nummer én sylinder. Denne enheten skal plasseres slik at pekeren berører sentrum av stempelet hodet.
Kontrollere kamaksel Installasjon
5

Trykk ned på nummer én stempelet med tommelen. Gjennom denne prosessen hver gang stempelet er flyttet, påfør lett press på stempelet med tommelen. Dette trykket fjerner noen slakk eller forskyvning som kan oppstå i løpet av målemetoder.
6

Drei veivakselen med klokka til nummer 1 stempelet når øvre dødpunkt (TDC). Denne posisjonen er det sted hvor stempelet er at det øverste punkt på og stempelstangen er vinkelrett på stempelhodet. Kontroller at graden hjulet pekeren linje med null på dette punktet av reiser.
7

Drei veivakselen med klokka til timingen måleur leser 0.200. Sjekk avlesningen på timing grad hjulet. Ta opp denne graden lesing, noe som bør være mellom 34 grader og 40 grader på de fleste racing cams. Dette er en "etter øvre dødpunkt lesing" (ATDC).
8

Fortsett å dreie veivakselen med klokka slik at stempelet til å reise gjennom en komplett syklus. Som stempelet tilbake mot toppen av sylinderen, roter veivakselen til timing måleur igjen leser 0.200.
9

Sjekk timingen grad hjulet på forsiden av motorens veivaksel. Graden innstillingen, som er "før øvre dødpunkt" (BRDC) bør være den samme som den avlesning tatt opp ved begynnelsen av prosessen, den "etter øvre dødpunkt" måling.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92721.html

Previous:
Next:

Hot Rods