Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan Paint Flames på en Hood

Slå bilen til en hot rod ved accenting hette med flammer. Flames kan males på å bruke auto maling og kan tilpasses til kompliment bilen og for å passe din smak. Flammer kan være hvilken som helst størrelse og hvilken som helst farge. Flames kan også bruke flere farger for å skape en luft-børstet effekt. Få ideer til flammene for bilen din ved perusing hot rod magasiner og websider. Du trenger:
Automotive voks og fett remover
Grease blyant
maskeringstape
600-grit vått sandpapir
Pre-lakken renere
Cloth
Paint sprøyta
Automotive primer
Automotive maling
Vis flere instruksjoner
en

Vask bilen med en bil voks og fett remover.
2

Tegn flamme mønster på panseret med et fett blyant. Bruk gjerne en papp eller tykt papir cut-out mal for å spore et mønster, eller tegne flammene frihånd hvis det er din stil.
3

Mask av arealene rundt og i mellom flammene med maskeringstape. Smal tape er bra for å komme rundt svingene. Pass på at det ikke er noen hull og at teipen er godt presset ned.
4

Sand områdene som skal males med 600 grit vått sandpapir.
5

Tørk de områdene som skal malt med en klut og pre-maling rengjøringsmiddel for å fjerne slipestøv og forberede overflaten for å akseptere maling.
6

Mask av de omkringliggende deler av bilen, som frontruten , sidene, grillen, etc. så de ikke blir dynket med maling. Bruk plastfolie eller slakter papir og maskeringstape for å sperre av disse områdene.
7

Bruk en sprøyte til å male automotive primer på flammen områder. Bruk feiende bevegelser og unngå å la primer bassenget opp. Påfør tre påfølgende strøk. La primeren tørke. Den primeren tørker raskt og skal være klar i ikke mer enn 45 minutter.
8

Bruk sprayer å male flammer på samme måte primeren ble malt. Ved bruk av flere graderinger av farge, start med den lyseste fargen deretter arbeide mot den mørkeste fargen. Fjær og overlappe kantene av hver farge for å skape en airbrushed utseende.
9

La malingen tørke i 20 minutter og fjern deretter maskeringstape. Fjerning av maskeringstape før malingen er absolutt tørr vil sikre at når maskeringstape er fjernet, vil i sin ikke ta opp noe av flammen maling. La malingen til slutt tørke over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92645.html

Previous:
Next:

Hot Rods