Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan Paint Tribal Flames

Du kan ikke danse og synge "Greased Lightnin" på toppen av din flammet bil som John Travolta, men tilpasset malt tribal flame grafikk legge karakter og holdning til bilen din. Ved hjelp av malte grafikk i stedet for dekaler, som er kommersielt designet av noen andre, gir deg muligheten til å lage din egen unike kunstverk. Du trenger:
bilvask såpe
Wax og fett remover
600-grit våt /tørr sandpapir
Oppvask såpe
Pussing blokk eller elektrisk slipemaskin
Automotive pre-lakkrens
selvklebende maskeringspapir
Craft kniv
Paint sprayer
Automotive primer
Liten, rund pensel
Automotive klarlakk
Automotive voks
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør overflaten av kjøretøyet for å sikre vedheft av lakken. Vask bilen med bilvask såpe og vann. Når tørr, tørke bilen ned med en bil voks og fett remover.
2

Wet-sand områdene som skal malt med 600-grit våt /tørr sandpapir. Start ved soaking sand papir i en bøtte med vann --- 3 til 5 dråper oppvaskmiddel såpe lagt. Plasser sandpapir på en pussekloss eller en elektrisk slipemaskin.
3

Tørk bilen med en bil før maling renere. Dette vil mildt etse overflaten, samt fjerne all sliping rester.
4

Dekk alle områder som ikke skal malt, slik som vinduer, hjul og grill med maskering papir og tape. Dekke de områdene som skal malt med selvklebende maskering film.
5

Referanse bilder av flammer på nettet, på AutoGraphicDecals.com og SignSpecialist.com. Eller i en hot rod magasiner som Truckin 'Magazine.
6

Tegn din flamme design på maskering film med en permanent markør.
7

Trace rundt flammen figurer med en kniv.
8

Skrell bort flammen former, forlater rommet rundt flammene fortsatt maskert.
9

Paint flammen områder med bil primer, ved hjelp av en maling sprøyta. Påfør tre strøk med primer. La siste strøk med primer for å tørke. Primeren skal ha tørket innen 45 minutter.
10

Bruk en maling sprayer å male flammene. For graderinger på mer enn én farge, bruke lys farge, og deretter legge mørkere farger. Overlapping og fjær kantene for å skape myke overganger. Feather en kant ved sprøyting lys, pistrete spray av én farge der den overlapper den forrige fargen. Dette vil gjøre noen av de lysere farge showet gjennom mørkere farge, og skaper en gradvis, i stedet for brå, endring fra én farge til den neste.
11

Fjern resten av selvklebende maskeringspapir før malingen tørker, ellers maskeringspapir kan løfte malingen med det. Du kan sjekke tørrhet ved å berøre maling på maskering papir (slik at du ikke får fingeravtrykk på bilen). Fjern maskering papir når malingen føles litt klebrig.
12

Lag en grafisk omriss rundt flammene med svart, eller med en farge som går godt sammen med flammen farge. Nøye hånd-male den grafiske skisserer ved hjelp av en tynn, rund pensel, for eksempel en størrelse 2 eller 4 børste. La malingen jobb å tørke i 24 timer.
13

Spray bilen med tre strøk av automotive klarlakk for å bringe tilbake glans og glans. Spray klarlakk konsekvent over flammen områder og utenfor flammen områder. La klarlakk tørke i henhold til den tørre tiden på kan.
14

Fjern maskering fra umalte områder.
15

Buff bilen med en myk klut og bilvoks for en endelig, beskyttende belegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92649.html

Previous:
Next:

Hot Rods