Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en Rally Race Car

Rally er en form for motorsport som foregår på scener over veier, spor, felt og mange andre overflater. Hensikten er å komme fra den ene ende av fasen til den andre så raskt som mulig. Rallybiler må være sterk nok til å overleve hopp på ujevne veier. Og fordi rallybiler reise mellom etapper på veien, må de forbli veien lovlig. Du kan bli involvert på lokalt nivå i en "stock" klasse, med bare noen få begrensede endringer i din nåværende road bil. De fleste av bilene som konkurrerer i disse aksjeklasser er gatebiler med begrensede modifikasjoner. Du trenger
Road juridisk bil
Vis flere instruksjoner
en

Oppgrader dekk og hjul. Selv i en aksje-klasse, er det mange muligheter for oppgradering av hjul og dekk. Du kan bruke alle hjul så lenge det opprettholder bestanden diameter og bredde. Skifte dekk med noe bedre egnet for overflaten. Alt du kan bruke på veien kan brukes i aksjeklassen.
2

Bytt sjokk og dempere med ettermarkedet enheter. Dette vil gi deg bedre grep over de løse overflater av et rally. Det vil også tillate bilen å bedre ride over støt og unngå skader på understellet. Du kan også legge til en front stabilisatorstag å bedre kontrollere fronten av bilen hvis du må, selv om dette vil ha en tendens til å indusere understyring som de fleste gatebiler har uansett.
3

Legg mer strøm til bilen. Å bo i aksjeklassen, kan du endre luftfilteret til en modell som gir bedre luftstrøm. Du kan også bytte ut eksosrøret bak katalysatoren, så lenge eksosen kommer ut bak sjåføren.
4

Fjern reservehjul, jekk og verktøy for å redusere vekten av bilen. Dette vil hjelpe både håndtering og hastigheten.
5

Deaktiver traction control og ABS-systemer. Dette vil gi deg mer direkte kontroll over bilen når du kjører den. Du kan også foreta justeringer så lenge ingen endringer er gjort i fabrikken rekkevidde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92701.html

Previous:
Next:

Hot Rods