Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en bil lyddemper

Opprette en bil skjerf kan virke som en jobb bare en ekspert kan fullføres. Men med de riktige verktøyene og kvalitet forsyninger, kan amatør entusiast bygge en lyddemper som er helt funksjonell. Få en idé om hva en lyddemper bør se ut før konstruere din egen. En lyddemper kan redusere, øke eller endre lyden som kommer fra motoren, men det kan også forbedre kraften i bilen. Å skape noen skjerf, må du danne en grunnleggende rørformet form i perforert metall, som er fuktet med stålull. Røret blir deretter sveiset på plass og montert på bilen din. Du trenger
perforert metall
Stålrør
10 pads av grov rustfri stålull nummer tre
Medium rustfritt stål ull nummer 1
Gummiklubbe
vinkelmåler
Paper tape
Små metall endeplater
Sveiser
Vernebriller og klær
Vis flere instruksjoner
en

Lag en perforert indre rustfritt stål rør fra metallplater, wrap det med en to-lags bane og medium rustfri stålull system og først endene til den ytre metallkledning. Sett en liten S sving inn i det indre røret for å redusere drone inne i bilen og generell støy som kommer fra eksos. Husk at høy ytelse lyddempere ikke ofre motoreffekt i navnet til støydemping, ifølge Eksos videoer.
2

kjøpe eller lage en perforert metall rør ved å ta en bit av perforert metall og bøying det inn i et langt rør med hendene og en gummihammer. Tar sikte på å skape et rør omtrent 20 inches lang med en indre diameter på 1,5 inches, selv om de nøyaktige dimensjoner vil avhenge av bilen. FH Bundle, for eksempel, tilbyr en rekke plater med perforeringer. Hullstørrelsen er irrelevant, men tykkelsen bør være over 1 mm.
3

Lag et sett med to syv-graders vinkler langs lengden av perforert metall røret med en klubbe. Sikte på å oppnå en meget svak S-form i røret. Måle vinkelen ved hjelp av en prøving og feiling metoden med en vinkelmåler. Hvis røret ikke er bøyd nok, legge til ekstra krumning ved å trykke den forsiktig med klubbe. Bøye røret for å redusere støyen gjort av eksosen.
4

Wrap selvfølgelig rustfritt stål ull nummer tre rundt lengden av perforert metall rør, noe som gjør at du oppretter et lag omtrent en tomme tykk. Bruk rundt 10 pads av ull for å lage to, godt masket lag. Kurset ull forhindrer overoppheting og fiber ødeleggelse. Ifølge Piwel, kan rustfritt stål ull tåler temperaturer på 700 grader Celsius. Pakk kurset ull med papir tape.
5

Wrap over papiret tape med medium rustfritt stål ull nummer en til en tykkelse på ca 1 cm. Økning av tykkelsen avhengig av størrelsen av lyddemperen stålrør. Ull-innpakket rør må passe tett inne i stålrør.
6

Skyv ull-innpakket perforert rør inne i en tilsvarende lengde (20 inches) stykke av stålrør. Endene (ikke perforert) av røret bør stikke ut på hver ende av stålrør. Du bør legge merke til at hele konstruksjonen nå ser mer ut som en vanlig bil skjerf.
7

Bruk vernebriller, hansker og verneklær. Først endene av de indre rør til kanten av den ytre slange ved hjelp av en sveise-og to sirkulære metallplater med tilstrekkelig størrelse (ca. 2 inches i diameter bør være nok). La metallet avkjøles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92702.html

Previous:
Next:

Hot Rods