Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Race Car Driving Gaver

Kjæresten din bursdag er neste uke, og du har ingen anelse om hva jeg skal få ham. Det eneste han virkelig er interessert i er racerbil kjøring og Sylvester Stallone filmer --- og du har sett "Demolition Man" en trillion ganger. Tråd med racerbil tema, prøve å få ham en gave han som aldri ville forvente, og vil alltid huske. Stasjon A NASCAR olabil

Ja, det er faktisk får bak rattet og barreling ned banen. Dette vil gi ham en opplevelse for livet ved å la sjansen til å gjøre noe han bare drømt om å gjøre før nå --- stasjon som racerbil. Du har også muligheten til å være passasjer. I de fleste steder, er alt utstyr inkludert i prisen. Denne gaven kommer i sertifikat form som kan kjøpes på nettet eller som en gave pakke som er levert av Fed-X eller e-post. Du kan også legge til din egen personlige melding.
Drag Racing
p Dette er en race-bil kjøring gave han vil definitivt aldri glemme. Pakken gir den ultimate opplevelsen ved å la ham komme bak rattet i en faktisk drag-racing bil der han vil være i stand til å akselerere til 100 km i timen i færre enn to sekunder. Dagen tilbringes i trening under veiledning av erfarne racerførere som har konkurrert profesjonelt hele USA Alle klassene er små og intime (6 til 12 deltakere), og alle klær og utstyr er inkludert i prisen. Det beste er at du vil være i stand til å sitte i foten, og se som han tar over banen som en speed demon.
Full Throttle Kvalifisering Ride
< p> Denne erfaringen tilbys på flere ulike steder. Dagen tilbringes i passasjersetet i en ekte NASCAR. Du kommer til å klatre inn gjennom vinduet som de profesjonelle, og stropp i for en rask eventyr. Den yrkessjåfør gjør 3 runder rundt en 1,5 kilometer spor, og en pakke garanterer en maksimal hastighet på 165 mph. En forbedret pakke kan kjøpes for å gjøre seks runder rundt banen. Gaven kommer i en "unik Xperience Days Gift Box" eller gis via e-post.
Hensyn

Pass på å sjekke med den enkelte innretning for eventuelle restriksjoner og spesielle instruksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92674.html

Previous:
Next:

Hot Rods