Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en Mass-Flo EFI

En bilens drivstoff kontrollsystem direkte påvirker bilens ytelse og gass kjørelengde. For å øke gass kjørelengde på en bil eller coax større hestekrefter fra motoren, en av de beste valgene er å erstatte en tradisjonell forgasser eller en standard innsprøytningssystem med en Mass-Flo elektronisk bensininnsprøytning. Masse-Flo EFI øker mengden av luft, og hvor strømmen av drivstoff er regulert for å kontrollere kjøretøyets ytelse. Du trenger
Mass-Flo EFI kit
Komplett sett av automotive verktøy
Oppvarmet mekaniker garasje
Silikon pakning fugemasse
Spray forgasser renere
Fleksibel blad sparkel
Replacement tennplugger
Replacement tennplugg ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Forbered grundig. Les deg opp om prosjektet grundig før du begynner noen større motor arbeid. Hvis du har en lokal hastighet butikk eller en høy ytelse mekaniker du stoler på, ha en samtale med ham for å diskutere hele prosessen med å fjerne bilens drivstoff system og bygge en ny Mass-Flo system fra grunnen av. Ved å gjøre deg kjent med delene og prosessen før du starter, vil du bli mer trygg i ditt arbeid.
2

Ta ut den eksisterende drivstoff styringssystem. Bygge en Mass-Flo EFI inkluderer erstatte hele drivstoff kontrollsystem på kjøretøyet. Starte prosessen ved å fjerne luft inntak bolig, forgasser /drivstoff injektorer, gasskontroll og trepunkt. Også fjerne den eksisterende inntak manifold og hele Brennstoffyllestussen styringssystem.
3

Installer Mass-Flo inntak manifold. Sørg for at pakningen overflater er rene og fjern eventuelle biter av pakningsmateriale med forgasser renere og et fleksibelt blad sparkel før du installerer den nye manifold. Påfør den nye pakningen, og deretter bolt ned den nye Mass-Flo EFI inntaket manifold.
4

Installer Mass-Flo injektorer. Mass-Flo gjør en rekke forskjellige størrelser av drivstoff injektorer for sine kits. Delene er tilpasset innstilt til din motor og målene for prosjektet. Sett et tynt lag med tetningsmiddel på drivstoff sprøytebrukere og træ dem inn i inntaket manifold.
5

Installer spjeldhus. De fire fat spjeldhus sitter på toppen av inntak manifold. Denne delen erstatter forgasseren av en tradisjonell drivstoffsystemet og forbedrer ytelsen til en EFI-systemet. Frakk begge sider av pakningen med silikon pakning materialer og stramme spjeldhus på plass.
6

Installer Mass-Flo luft meter. Måleren sitter på toppen av spjeldhus. Hvis du bruker en tradisjonell luftfilter av estetiske grunner, installerer Mass-Flo luft meter mellom filteret og spjeldhus. Hvis du bruker et lager luft inntak slangen som er festet til forsiden av bilens grill, installerer Mass-Flo luftstrømmen sensoren mellom luftfilter og luftstrømmen slangen.
7

Erstatt distributør cap. En Mass-Flo EFI-systemet bruker en spesialdesignet elektronisk tenningssystem innstilt å gjøre mest mulig ut av Mass-Flo system. Fjern motorens eksisterende distributør cap og distributør akselen og erstatte den med den nye distributøren montering følger med Mass Flo kit. Skift tennplugg ledninger og tennplugger for å fullføre oppgraderingen.
8

Bytt bensinpumpen og filtre. The Mass-Flo påvirker mengden drivstoff som forbrukes og hastigheten som sin brent. For å håndtere den nye EFI-systemet, bør du erstatte drivstoffpumpe, drivstoffilter og elektronisk pumpe kontroller med de som følger med Mass-Flo kit.
9

Sett resten av EFI og sensorene. Siden hele drivstoff styringssystem er nå oppgradert til Mass-Flo-systemet, bør du bytte ut resten av aksjen EFI kontroll sensorer, eller installere disse sensorene hvis du konvertere en tradisjonell forgasser motor til en EFI-systemet. Disse sensorene følger med Mass-Flo EFI kit.
10

Når det nye systemet er bygget, starter bilen og kalibrere det nye systemet i henhold til produsentens instruksjoner. Det kan være lurt å ta med oppgradert automatisk til den lokale hastigheten butikk eller auto motor butikk som spesialiserer seg på motor oppgraderinger og be dem om å tune EFI til maksimal effektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92628.html

Previous:
Next:

Hot Rods