Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan havn og polere en Chevy Small Block

Selv om høy ytelse kjøretøy oppgradering markedet henvender stadig til bolt-on, hands-off publikum, de fleste viktige ytelsesforbedringer fortsatt skal oppnås gjennom tilpasset mill arbeid for å motordeler. En av de mest effektive middel for å oppnå høyere ytelse er gjennom port-matching og polering runner kanaler på topplokk til inntaket portene på motorblokken. Prosessen for en small-block Chevy er grei, men krever et høyt nivå av ferdigheter med custom-maskinering komponenter. Du må begynne med topplokk ut av motoren. Du trenger selg Electric hånd jeksel med komplett sett med vedlegg
Dremel verktøyet
Exacto kniv
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en av sylinderen hoder på en ren arbeidsflate, med utstrømning kanaler vendt mot deg. Rense hodet grundig med løsemiddel, og tørk den ren med en fille.
2

Sett inn en konisk sliping bit i hånden jeksel. Slipe langs omkretsen av den første port utstrømningen. Fjern ca 1/32 av en tomme av materialet. Gå dypere inn i hver havn, gradvis gå så langt du kan, utjevning og utjevning av hver enkelt. Gjenta dette for hver strøm port på begge topplokk.
3

Sett en fin polering litt inn i Dremel verktøyet, og rengjør hver strøm port på hver topplokket. Fjern de skarpe kantene og grov tekstur av kanalene.
4

Slip innløpsporter på Chevy blokken, fjerne den samme 1/32 av en tomme av materiale fra hver port. Forsøke å matche maskinering mellom utløpsporter og innløpsporter, fordi dette er nøkkelen til å oppnå høyere ytelse.
5

Rengjør hver tilsig port på blokken med Dremel verktøyet.

6

Trim portene på begge inntak manifold pakninger for å matche den økte størrelsen på både tilsig og utløpsporter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92605.html

Previous:
Next:

Hot Rods