Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan har Street Racing endret?

På et tidspunkt var street racing den eneste form for billøp og forblir så mange steder. Selv om teknikkene og biler har endret seg, er fortsatt ånden av street racing intakt i form av flere juridiske motorsport. Identifikasjon

Streetracing er definert som enhver unsanctioned eller ulovlig form for motorsport som foregår på offentlige veier.
Cannonball Kjører

En Cannonball Run er et ulovlig punkt-til-punkt-road rally som foregår på offentlige veier. Denne formen for rally var lovlig i Europa før 1903, og tradisjonen fortsetter i dag i One Lap of America rally.
Gumball Rally

Gumball Rally er en berømt langrenn som har high-end sportsbiler og massive premier for første omgang. Gumball var en gang eksklusivt til Amerika, men er nå holdt i Europa og Amerika i vekslende år.
Drag Racing

Gate drags gang ble holdt nesten utelukkende på tomme strekninger av tilbake veier og forlatte boliger distrikter, men byspredning har skapt en sterk bevegelse mot "boulevard" eller "utdanningen" drag racing.
Enforcement

Gateløp ble allment tolerert i de fleste områder før tidlig til midten av 2000-tallet, da media oppmerksomhet fra mainstream street-racing filmer forsterket forestillingen om at det var mer farlig (per innbygger) enn noen annen form for kjøring.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92635.html

Previous:
Next:

Hot Rods