Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan Spray vannbasert billakk

Høyere luftkvalitetskriterier mener vannbasert maling for bilindustrien bruk vil snart bli en standard. Det er noen forskjeller fra den eldre mer vanlig uretan-basert maling. Vannbasert maling anvender vann for å bære malingen på substratet i stedet for de skadelige løsningsmidler anvendt i uretan basert på. Det skal bemerkes at bruk av vann som et redskap for å bære malingen på substratet vil øke tørketid. Du trenger
Løsemiddelbasert renere
Sandpapir (600 - og 800-grit)
Nylon mesh sil
HVLP pistol
Air kompressor
Self-etsning primer, en gallon
Vannbasert billakk, en gallon
Vis flere instruksjoner
Overflatebehandling
en

Rengjør overflaten av kjøretøyet med en løsemiddelbasert rengjøringsmiddel til fjerne all voks og fett. . Merk: Rengjør alle flater som skal males
2

Sand eksisterende maling overflater med 600 - til 800-sandpapir. Malingen kan fortsatt være i god stand, og derfor kan en god scuffing av overflaten være alt som er nødvendig. På andre områder, må du kanskje sand malingen til bart metall. Disse områdene bør fjær på med den eksisterende maling.
3

Rengjør flatene med en løsemiddelbasert rengjøringsmiddel igjen. Det viktigste steget i å male alle overflater er å sikre at det ikke er noen forurensninger på overflaten
Paint Forberedelse
4

Fjern beholderen fra pistolen;. Sikre at ingen forurensninger er i beholderen.
5

Sil malingen gjennom nylon mesh sil i beholderen, igjen, slik at ingen forurensning kommer inn i pistolen. Det er viktig å merke seg at i motsetning til tradisjonelle malinger, vannbasert maling trenger normalt ikke noe tynnere. Re-feste beholderen til sprøytepistolen.
6

Fest pistolen til luftkompressor. Den nødvendige luftmengden utvalg for sprøytepistolen er normalt på spesifikasjoner ark følger med pistolen. Typiske HVLP sprøytepistoler krever 8-20 cfm
Application
7

Påfør 2:58 lette strøk av selv-etsning primer, slik at en 5 -. Til 10 minutter tørketid mellom strøkene. La den øverste lag med primer for å tørke i en time før du påfører maling.
8

Påfør en lys første strøk med maling. Hold pistolen loddrett i en avstand på 5 til 7 inches fra overflaten. Overlapping dine maling slag med 50 prosent i et jevnt tempo. Merk: Det første laget vil ikke tilby full dekning. Denne pelsen bør ha et spettet utseende. De etterfølgende lakken vil tilby mer omfattende dekning som mer maling bygger.
9

Påfør en andre og en tredje strøk. Den andre og tredje strøk kan påføres med mer materiale til å lage en enda ferdig med å bruke de samme spray teknikker beskrevet i trinn 2.
10

La malingen herde i minst 15 minutter med en luftstrøm temperatur på 120 grader Fahrenheit i maling messe. Utendørs tørking kan ta lengre tid og anbefales kun med lav luftfuktighet og temperaturer over 70 grader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92636.html

Previous:
Next:

Hot Rods