Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bli Hot Rod 6-Cylinder Chevrolet Motorer

The muskel-bil era inspirerer bilder av kraftige, ikoniske V-8s slår elegante biler nedover veien med en hes beklage. Imidlertid kom mange klassiske biler med inline-seks-sylindrede motorer også. Mens Chevy inline-seks modeller inneholdt mye mindre dreiemoment og hestekrefter ut av utstillingslokalet gulvet, er det en rekke metoder for å øke ytelsen og "hot rod" motoren, for å trekke så mye strøm som mulig fra alle seks sylindere. Du trenger:
Aluminum to-eller fire-barrel forgasseren
Timing girsystem
Aluminum inntak manifold
Aluminum topplokk
Custom-bakken kamaksel
Elektronisk tenning

Vis flere instruksjoner
en

Sett på støpejern topplokk og inntak manifold med aluminium kolleger. Det er avgjørende å kaste vekt, samt øke ytelsen, for å få en sekssylindret fungerer på topp kapasitet.
2

Bytt støpejern eksos manifold med en eksos spissen. Det er mange ettermarkedet produsenter som produserer inline-seks single-eksos hoder. Dette øker hastigheten som avgasser er utvist fra topplokket, noe som gjør at induksjon system for å øke frekvensen av inntak av både luft og drivstoff.
3

Installer en custom-bakken kamaksel med høyere inntak og eksos-lift varighet spesifikasjoner for å maksimere mengden av luft, drivstoff og eksos at rekkesekser er i stand til å bevege seg.
4

Bytt poeng eller HEI tenning med en elektronisk styrt tenningssystem for å stabilisere timing og levering av gnist til hver sylinder.
5

ha en høyere flyt forgasseren på aluminium inntaksmanifold for å øke strømmen av luft og brensel inn i motoren. Ikke installer en forgasser som skyver for mye luft og drivstoff, skjønt. Vanligvis en forgasser som skyver 500-650 CFM er mer enn nok for seks sylindere å håndtere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92597.html

Previous:
Next: No

Hot Rods