Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en Ford Flathead V-8 Horsepower

Fords flatt hode V8-motoren har vært legendarisk i hot rod scene siden den først ble introdusert. Ikke bare henvist til trailer dronning '32 ford coupes og roadstere, har flatt hode motor sett en vekkelse i vintage drag racing med new age flatt hode motorer laget av aluminium. Unødvendig å si, det er massevis av deler tilgjengelig for ikke bare hot rod restaurering entusiast, men også for die hard old-school hot rod gutta også. Delene som er oppført er nye gamle lager reproduksjon deler ned til avstøpning tall, og er tilstrekkelig for de fleste flat motor bygger. Du trenger
Automotive håndverktøy
Edelbrock flatt hode "Slingshot" manifold
Stromberg 97 Carburetors
Ardun toppventil konvertering kit
Pakninger
Vis flere instruksjoner

en

Installer Ardun toppventil konvertering kit i stedet for aksjen flatt hode topplokk. Sørg for at du bruker nye pakninger for installasjon, som gamle pakninger vil tendere til å smuldre når motoren er demontert.
2

Installer Slingshot manifold. For periode-korrekt hot rod bygger, er sprettert manifold spot-on. Fordele-ren i stedet for den opprinnelige inntaksmanifold. Ikke forsøk å bruke gamle pakninger for installasjon av det nye inntaket manifold.
3

Installer Stromberg 97 Carburetors på manifold med nye pakninger. Koble til gassvaieren, og følg deretter instruksjonene for å riktig sette opp og stille inn forgassere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92727.html

Previous:
Next:

Hot Rods