Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hva var en 1972 Nova SS pakke?

The 1972 Nova SS pakken inneholdt elementer designet for å gjøre Nova ser mer ut som en sportsbil. Fra 1970 frem , var muskelbiler på tilbakegang, men SS pakken fortsatte på Nova godt inn på 1970-tallet . Historie

Nova var en godt designet sportsbil. Det var relativt lett og lett tok til de større muskelgruppene bilmotorer i slutten av 1960. SS , eller Super Sport , var pakken en naturlig for Nova , gir det en prangende utseende . 1972 -versjonen var mer om utseende skjønt, siden muskel bil era ble offisielt borte.
Egenskaper

SS pakken inkludert spesielle rally hjul med hvite bokstaver dekk . Det hadde racing striper og en spesiell maling pakke med " SS "-logoen , samt et mørkt grill som ga det en sportsbil utseende. Det hadde også en 350 -kubikk - tommers V - 8 motor som ga litt makt, men ingenting som slår den hadde et par år tidligere .
Resultatutvikling
< p> den SS pakke i 1972 Nova kom med en automatisk eller manuell tre- eller fire -trinns girkasse . Den 350 -kubikk - tommers V- 8 motor hadde 200 hestekrefter og en fire -barrel forgasseren. Den hadde en toppfart på 114 miles per time, og kunne gå fra null til 60 på 7,6 sekunder .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92689.html

Previous:
Next:

Hot Rods