Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

NHRA Drivstoffledning Krav

The National Hot Rod Association (nhra) er en auto-racing organisasjon som fremmer profesjonell drag racing. Den Glendora, California-baserte foreningen holder konkurranser landsomfattende, inkludert en hendelse som kryss og tvers i USA, går gjennom 22 byer i ni måneder. Den nhra er også interessert i bil sikkerhet og teknologiske forbedringer. NHRA forskriftene har noen krav for bil drivstoff linjer. Materielle

NHRA krav ringe for drivstoff linjer som ikke er OEM å være metallic eller stål flettet. Du kan også bruke "vevd eller vevd-pushlock" drivstoff linjer som nhra aksepterer. For tilkobling formål, tillater nhra bruk av opptil 12 inches av ikke-metallisk eller ikke-stål, flettet strømpe. Dette gjelder ikke for individuelle injeksjonsdyse og motorsykkel drivstoff linjer.
Enclosure

Drivere bør se til at drivstoff linjer i svinghjul og bellhousing området er vedlagt i stål rør, er 16 inches lange og har et minimum veggtykkelse på 1/8 tommer. Dette fungerer som en beskyttelse mot drivstoff linjeskift. Du kan ruten ikke brann linjer gjennom drev tunnelen. NHRA drivstoff linjen krav også gjøre det obligatorisk for drivstoff linjer som passerer kompressor drivremmer å være laget av materialer akseptabelt å nhra, eller legges i stålrør.
Slutter

nhra innført noen tekniske tiltak for 2010 at den forventer vil bedre sikkerheten. Disse initiativene er også sannsynlig å kutte ned på nedetid som følge av auto lekkasjer på NHRA hendelser. Et slikt initiativ som gjelder drivstoff linjer er at de må bruke endene som er utformet spesielt for den aktuelle typen drivstoff linje. Dette er nyttig for å redusere drivstoff lekkasjer, ifølge nhra, og vil påvirke alle racing klasser med start i 2010. NHRA regelverket tillater ikke slangeklemmer på drivstoff linjer. I tillegg, i et mål på nhra sier vil hindre overføring lekkasjer, bør overføring på alle biler som kjører på 10,99 sekunder eller raskere har en anti-låsing peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92688.html

Previous:
Next:

Hot Rods