Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en 350 Drag Motor

Selv om de fleste V-8 motorer som brukes for å drive biler ned en dra bånd er store blokker, den ofte oversett faktum er at små blokker gjøre store powerplants for drag racing også. Med det høye antallet dreiemoment og enestående gassrespons, kan det liten blokk 350 Chevy bli omgjort til en høy-ytelse drag motor. Monteringen er grei, men du vil trenge flere spesielle verktøy og et rent arbeidsområde. Begynn med en kort blokk satt til øverste dødpunkt som er hot tanket og magnafluxed, med smidde stempler og veivaksel allerede installert av en maskin butikk. Du trenger
Sett med standard mål stikkontakter w /skralle og utvidelser
Momentnøkkel
pakning kit
Aluminum inntaksmanifold
aluminium topplokk, maskinert og sitter med high-lift ventil tog
Lav senterlinje kamaksel w /solide løftere
Timing utstyr satt
Vis flere instruksjoner
en

Påfør kamaksel glidemiddel (følger med cam) til hver lapp og tidsskriftet kamaksel. Sett modulen inn i det øverste hullet på forsiden av 350, dreie med urviseren mens du presser det i. kamaksel vil sete seg til baksiden distributør timing utstyr i blokken. Lube hvert av de 16 faste løftere, og installere hver en inn i kontaktene langs toppen av blokken. Kamaksel bør har en senterlinje profilen til 105-109 grader av separasjon.
2

Tråd nye bolter inn i blokken på forsiden av hver sylinder dekk. Plasser en toppakning på blokken, skyve hver enkelt gjennom hodet bolter. Skyv hver sylinder hodet på plass. Bruk topplokk med små forbrenningskamre å øke kraften i gnist. For en 350, vil 60-64cc brennkammer fungere, men ikke større. Trekk topplokk til spesifikasjonene, er som regel 90 ft lbs. Noen topplokk produsenter krever forskjellige dreiemoment spesifikasjoner, skjønt, så ta kontakt med monteringsanvisning. Sett inn støtstenger fra kamaksel kit gjennom topplokk til de plass med solide løftere. Bolt hver ventil dekselet på hver topplokket. Plasser inntak manifold pakninger på toppen innløpsporter av hvert hode.
3

Cap av mekanisk bensinpumpe sporet på høyre side foran blokken, som du vil ønske å bruke en elektrisk drivstoff avleveringssystem. To bolter, en pakning og en metallplate vil være nok.

4. Installere den nederste ring av tidspunktet utstyret satt til enden av veivakselen på forsiden av blokken. Sørg for at prikken på ringen peker på tolv posisjon. Bolt toppen timing utstyr til forsiden av kamaksel, slik at prikken peker til seks posisjon. De to prikker skal flukte med motoren på topp-dødpunkt. Plasser twin-tannhjulsmontasje mellom topp og bunn timing tannhjul, og skru den på plass. Plasser timing mot fronten av motoren.
5

Bolt i en lett, aluminium enkelt plan inntaksmanifold som kan strømme luft og brensel inn i hodene effektivt. For dra racing programmer, vil dual plane manifolder ikke flyte godt nok. Fest hver bolt langs omkretsen av manifold. Henhold til spesifikasjonene fra produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92607.html

Previous:
Next:

Hot Rods