Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en Budget motor i en Ford 302

The 302-motoren er en av de mest populære motorene i verden av bilentusiaster. Disse motorene er ganske vanlig, produsere en stor makt, og har hundrevis av ettermarkedet alternativer. Men å bygge en for et prosjekt bil kan fort bli dyrt hvis du ikke planlegger godt. Med litt tid, forethought, og få trinn vil du være på vei til å bygge en billig 302. Du trenger
Engine avfettingsmiddel
Cylinder finpusse
Drill
pakning og lagersettet
Høy temperatur motor maling
Forgasser
Headers
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hva budsjettet er for å bygge motoren din. Motor prosjekter kan koste så mye som du er villig til å bruke. Hvis du bare har $ 150, bør du erstatte pakninger og lager. Hvis du har mer å rutte med, bør du prioritere hver ekstra komponent.
2 Wire børster er også nyttig når du rengjør en motor.

Rengjør motorblokken, hoder, inntak, ventil deksler, og bunnpanne. En høy kvalitet motor avfettingsmiddel fungerer godt for denne jobben, som gjør en høytrykksspyler. Skrape av noen biter av tørket pakning hvis du er ombygging av motoren.
3

Hone sylindere i stedet for kjedelig dem. Mens kjedelige sylindere gir mer kraft, er det dyrt og krever ytterligere kjøp av overdimensjonerte stempler. Ved å finslipe sylindrene du fortsatt fjerne urenheter eller ujevnheter fra sylinderveggen, men uten å gjøre dem øke i størrelse.
4

Erstatt alle pakninger og lager. Dette er den enkleste og billigste måten å friske opp din motor. En pakning og peiling kit er relativt rimelig og kan kjøpes på de fleste automotive butikker.
5 Carburetors levere drivstoff til motoren.

Sett inn en ny forgasser. For hvor som helst mellom $ 250 - $ 400, kan du enkelt øke drivstoffeffektiviteten samt makt
6

Bytt eksos manifolder med overskrifter.. Overskrifter er en annen relativt rask og rimelig måte å lage effektiv makt.
7

Paint hver komponent med høy temperatur motor maling. En frisk strøk med maling gjør en motor ser fin og motstå korrosjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92600.html

Previous:
Next:

Hot Rods