Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan male et Cars understell

Detaljene er ord med viser bileiere. De polere og male hver eneste skrue, mutter og bolt. Belønningen for deres harde arbeid og tålmodighet er et trofé, eller enda bedre, Er den ettertraktede tittelen "Best in Show". Det noe som kan læres fra disse entusiaster som vi kan bruke på våre daglige drevne biler? Ja. For å forhindre rust og for å hjelpe bilen din varer lenger, vurdere å male bilens understell. Dette vil bidra til å hindre bilen fra tidlig ruster bort, og kanskje til og med hjelpe til med å samle inn noen flere dollar på handel i tiden. Du trenger
Jack
Jack stå
Vernebriller
Vann slange (med vann)
Wire pensel
Chassis maling
Air pistol eller pensel
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen på et hardt og flatt underlag og sett på parkeringsbremsen.
2

Jekk opp bilen. Plasser en jekk under bilen og heve det høyt nok til å tillate deg å arbeide under bilen. Hvile bilen på bukker. Gjør dette til alle fire hjørner hvis male hele understellet.
3

Vask bilen. Ta på vernebriller. Vask hele understellet på bilen med en slange og vann og la tørke.
4

Prep bilens understell. Med en stålbørste, fjerne all løs maling, rust og vei skitt. Pensle hele understellet til hjelp i malingsvedheft.
5

vask igjen bilen. Spray hele understellet igjen med vann og la den tørke godt.
6

Paint understellet. Ved hjelp av et chassis maling i et godt ventilert område, male chassis og understell med enten luftgevær eller en pensel. Påfør maling etter produsentens instruksjoner og frakk anbefalinger. Sørg for at det er et godt lag med maling på hele understellet. Tillate strøk for å tørke i henhold til produsentens anvisninger.
7

Hev bilen opp av av bukker hjelp av jack. Fjern jekken står, senke bilen og ta ut kontakten. Fjerne vernebriller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92632.html

Previous:
Next:

Hot Rods