Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan øke Low End Torque ved porting Heads

Porting topplokk generelt refererer til prosessen med å utvide inntak og eksos portene på en motorer topplokk. Porting er vanligvis gjøres for å øke luftstrømmen og hestekrefter ved høye turtall. Hoder med mindre porter - un-portert - vanligvis gi bedre dreiemoment enn portet hoder. Likevel er det noen porting prosedyrer som kan utføres uten vesentlig utvide portene, som vil resultere i bedre low-end dreiemoment. Du trenger
Dumore flexable aksel jeksel
Leder porting kit
Felt hjulet bit
Replacement følte hjul
Gullsmeder rouge kit
Vis flere instruksjoner

1

Fjern den grove avstøpning overflaten av innsugningsportene med en konisk medium grit stein fra et hode porting kit, montert i en Dumore fleksibel aksel jeksel. Fjern akkurat nok materiale til å fjerne den ru overflaten og la en virvlende mønster i havnen.
2

Gjenta denne prosessen med et fint sandpapir bit. La de markerer sandpapir gjør i havnen. Flytt litt slik at merkene peker inn i porten om en 45-graders vinkel i forhold til inngangen av porten. Dette vil hindre drivstoff pooling i havnene og formidle en "virvel" effekt i den innkommende drivstoff kostnader.
3

Fjern den grove avstøpning merkene i eksos porten med en middels stein ved hjelp av Dumore fleksibel aksel jeksel oppsett. Flytt til en fin stein. Fjern så lite materiale som mulig. Polere eksos porten med en filt hjul, montert i Dumore oppsettet. Bruk gullsmeder rouge, som starter med grovt - svart - og flytte til rød, brun, og etterbehandling med hvit. Dette vil polere porten til en skinnende, nesten speil finish. Dette vil faktisk hjelpe i bevegelsen av eksosgassene.
4

inn en gammel sett med ventiler i topplokket. Dette skjer ved at ventilsetene. Plasser maskeringstape på overflaten av topplokket. Trim båndet med et barberblad slik at bare kamrene utsettes for. Bruk Dumore fleksibel aksel jeksel oppsett, følte hjulet og rouge, for å polere forbrenningskammeret. Dette vil forbedre forbrenningen og hindre sot i kammeret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92620.html

Previous:
Next:

Hot Rods