Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Ting å gjøre på en ikke-Turbo å gjøre det raskt

Automotive ytelsen øker er ettertraktet av en rekke entusiaster, og store fremskritt som er gjort i nyere tid. Mindre oppgraderinger kan ha råd til en mer energisk kjøreopplevelse mens store investeringer gir forbløffende resultater. Makt ekstrautstyr kan føre til et mer tilfredsstillende forhold til nesten alle kjøretøy. Forbedringer kan skreddersys for å møte forventninger og budsjett begrensninger. Air Flow

Forbrenningsmotorer er i utgangspunktet luftpumper, og jo raskere luften kan bevege seg gjennom motoren, jo raskere motoren kan levere toppeffekt. Originalt utstyr er tilstrekkelig for økonomi og lang levetid, men silikonpupper gir målbare resultater. Luftinntak komponenter er ofte modifisert med dette målet i tankene. Høy-flow filtre redusere luftinntaket begrensning, og noen produsenter også garantere bedre gass kjørelengde. Økt inntak luftstrøm er vanligvis inngått samarbeid med et utvidet eksosanlegg. Større volum eksosanlegg tillate spennende luft å bevege seg raskere, fullt utnytte forsterket flyt.
Mass Reduksjon

Enhver del av et kjøretøy som krever motorkraft for bevegelse kan reduseres i massen eller elimineres. Ikke-essensielle last eller møbeltrekk kan fjernes for å redusere den samlede vekt. Motor remskiver kan erstattes med super-lette kolleger som har størrelse tilpasninger for å redusere belastning på motoren. Custom lettmetallfelger er ofte valgt for ytterligere vektreduksjon og forbedre utseende. Magnesium ble brukt i tidlig lettmetallfelger produksjon, fødte begrepet "mag hjul." Magnesium ble forlatt for bruk på grunn av alvorlige sikkerhetsmessige bekymringer.
Gi barnet en flaske

Lystgass er en fargeløs gass som kan bli innført i luften inntak system å radikalt øke hestekrefter. Ytterligere brennstoffet er dessuten innført i løpet av injeksjonen av dinitrogenoksid, for å tillempe RPM økningen som forekommer. Den komprimerte dinitrogenoksid er lagret i en liten tank eller tanker, samt kjøretøy utstyrt med en slik blir referert til som å være "på flasken." Pakkene er tilgjengelig for å installere på de fleste biler og er vurdert av hestekrefter øke de gir.
Går til Extremes

Gasskompressorer komprimere luftinntak, tvangsforet motoren i mye på samme måte som en turbo. Kompressorer er drevet av motoren og dermed eliminere ytelse lag som ligger i turbo boost. Installasjon kits er laget for noen vanlige programmer, men de fleste krever omfattende motor modifikasjoner. Bevegelige deler i motoren kan dra nytte av masse reduksjon, for eksempel koble stenger og stempler. Ytelsen øker er direkte relatert til dybden av ditt engasjement og investeringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92603.html

Previous:
Next:

Hot Rods