Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Slik installerer du en 10-Point Malibu Roll Cage

Roll bur er obligatorisk sikkerhetsutstyr i amatør og profesjonell stock car racing. Hvis du planlegger å kjøre en Chevy Malibu, gir en 10-punkts roll cage maksimal beskyttelse under velt og sidekollisjoner. Dette buret er laget av stål som forbinder røret 10 ved kritiske punkter, blant annet den fremre, øvre og bakre av buret. Produsert 10-punkts roll bur er spesielt utviklet for et bestemt år Malibu, og burene er sendt i to deler. Du får veltebur gjennom hastighet butikker eller racing tilbehør utsalgssteder. Installasjonen krever mekanisk og sveise kompetanse og metall fabrikere utstyr. Du trenger:
Auto mekaniker verktøy
Stor C-klemmer
Racing sete
Racing hjelm
Målebånd selg Electric metall cutter
Sveising utstyr og hansker
TIG eller gass sveiseutstyr
Sveiser nivå
Random stål stang eller slangen
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

Fjern førerdøren og passasjerdøren. Fjern seter, tepper og polstring, head liner og annet brennbart materiale fra interiøret. Beskytt alle elektriske ledninger og brytere som kan bli skadet av sveising.
2

Stage den todelte 10-punkts roll cage på sin base plater på et hardt, flatt underlag. Midlertidig koble den fremre delen til den bakre delen med store C-klemmer.
3

Mål høyden fra de fremre hjørnene av de viktigste overhead bøyle til forsiden grunnplatene på hver side. Legg merke disse målingene.
4

Installer førerens racing sete i bilen. Ta på deg racing hjelm og sitte i setet som du gjør når du kjører. Spør en assistent til å måle den vertikale avstanden fra toppen av hjelmen til gulvet i bilen i nærheten av førerdøren. Trekk fra denne målingen fra den første til å etablere høyden av de viktigste bøyle.
Front Seksjon
5

Ta på deg sveise utstyr og hansker. Re-dikte den fremre delen av veltebur ved å kutte og sveise foran søyler og diagonale avstivere, som er nødvendig, slik at avstanden fra fronten av den viktigste rammen vil være mer enn seks inches fra baksiden av hjelmen under et løp . Kutt rørene med en elektrisk metall cutter. Sveise rør med TIG eller gass sveiseutstyr
6

Manøver re-fabrikkert fremre delen av veltebur gjennom passasjerdøren rammen av Malibu. Plasser de fremre grunnplatene over hovedrammen av bilen på hver side.
7

Nivå øvre rør bøyle med en sveiser nivå. Installer et par av midlertidige støtter på baksiden av hoved bøyle ved hjelp av lengder av stål stang eller stålrør.
8

Sveis de fremre grunnplatene til kjøretøyets ramme ved hver side. Ikke fjern midlertidige støtter på dette punktet.
Bakre delen
9

Mål vertikale avstanden fra kjøretøyets ramme på hver side til baksiden av de viktigste bøyle på hver side. Måle den diagonale avstanden fra bakkant av rammen til rammen avstiver som strekker seg mellom sidene av rammen på baksiden av det indre rom. Legg merke disse dimensjonene.
10

Re-dikte den bakre delen av veltebur ved å kutte og sveise søyler og diagonale avstivere, etter behov, slik at den samsvarer med dine dimensjoner. Gjort riktig, har du bunnplater nederst på to søyler og fire diagonale avstivere.
11

Fjern de midlertidige støtter på baksiden av de viktigste bøyle. Manøver den bakre delen på plass på baksiden av hoved bøyle. Sveis grunnplatene til rammen på hver side og rammen spankulere på baksiden. Sveise de øvre rør til hoved bøyle.
12

Sett førerdøren og passasjerdøren. Fjern eventuell midlertidig beskyttelse fra ledninger eller brytere inne i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92623.html

Previous:
Next:

Hot Rods