Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Slik konverterer en Standard Axle til en positiv

Positive trekkraft differensialer, noen ganger referert til som posi-TRACS, eller stillinger differ, endre egenskapene til en bak-wheel-drive bilens differensial. Differensialen gjør at bakhjulene for å slå på ulike priser når bilen går rundt et hjørne, og leverer drivkraft til hjulet med minst mulig motstand. En positiv trekkraft differensial gjelder drivkraft til hvert hjul likt, selv om hjulene spinner på ulike priser, eller hvis et hjul glipper på steiner eller is. Du trenger
Komplett sett av automotive verktøy og nøkler
sikkerhetsutstyr, inkludert hansker og vernebriller
Hydraulisk gulvet jack og jack står
Air kompressor og trykkluftslange
Muttertrekker
Rolling gulvet creeper
sugepumpe (valgfritt)
Olje pan
Grease-skjæring løsemiddel, som for eksempel bensin eller kommersiell avfettingsmiddel
Positive trekkraft differensial oppgraderingssett
hjullagerfett
bakre differensial dekselpakning
Silikon pakning fugemasse
Momentnøkkel (valgfritt)
Gear smøreolje, 80-90 vekt
rene filler
Vis flere instruksjoner
1

Don din sikkerhetsutstyr, inkludert hansker og vernebriller.
2

Løft bilen med jekken, og støtte bilen på bukker, slik at du får tilgang til den med creeper. Aldri begynne arbeidet under en bil uten å støtte bilen på et par av solid, står metall jack eller en hydraulisk heis.
3

drenere væske fra den bakre differensialen ved å skru pluggen. Hvis pluggen er over oljenivået, bruk en sugepumpe og fjern flytende form differensialen før du åpner dekselet. Fange opp oljen i en panne, og behandler det riktig på en gjenvinningsstasjon.
4

Fjern differensialdeksel ved å fjerne boltene rundt omkretsen av dekselet. Fange eventuelle gjenværende oljen i bunnpannen.
5

skru fra hverandre og fjerne deler som er tilgjengelige fra differensialen. Noen av de innvendige ikke er tilgjengelige til akslene, fjernes i det neste trinn. Fjern brikker som kobler bilens bakerste aksler og tillater deg å trekke akslene.
6

Fjern begge bakhjulene, brems trommer, aksel nøtter, aksel lagrene. Sett alle lagrene og peiling kjegler i en beholder med fett-cutting løsemiddel, og legg den til side. Still bremsedeler på et trygt sted også. Du vil installere deler etter differensial er konvertert.
7

Fjern aksel oppbevaring ringer, og trekk akslene utover fra differensial ca 6 til 12 inches.
8

unbolt de resterende innvendige fra differensialen og fjerne resten av de innvendige. Løsne oppbevaring ringen på pinjong som er festet til drivakselen, og fjern pinjong også.
9

Installer de nye innvendige i omvendt rekkefølge. Bolt posi-traction oppgraderingssett på plass. Skyv akslene tilbake på plass, og erstatte slitte deler under gjenoppbyggingen. Påfør høy kvalitet hjullagerfett og installere hjullager, bremser og hjul i henhold til produsentens instruksjoner. Sett de resterende delene av posi-traction oppgraderingssett til differensial, og skru alle delene på plass.
10

Installer en ny bakre differensial pakning. Belegge begge sider av pakningen med silikonpakning materiale og erstatte differensialdeksel. Sett i boltene rundt omkretsen, og vær forsiktig så du ikke over-dreiemoment dem. Disse boltene vil snap off lett hvis revet for aggressivt. Du vil ha de beste resultatene med en momentnøkkel, og sette boltene til fabrikkens spesifikasjoner.
11

Sett tappepluggen, etterfyller differensial med nye 80-90 vekt girolje, og posi- trekkraft bakenden er klar til å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92622.html

Previous:
Next:

Hot Rods