Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

DIY Eksos Header

En eksos header er en fin måte å oppgradere motorens ytelse så vel som å gi bilen en flott lyd eksos. Overskriften gir en mer frittflytende eksos oppskriften ved å begrense svinger og Kinks og som en utvidelse rørene at eksosen flyter gjennom. Hoder er tilgjengelig for nesten alle produksjon kjøretøy og komme på mange forskjellige kvaliteter og stiler. Installerer din egen eksos header er en relativt enkel prosess og krever bare noen få grunnleggende verktøy. Du trenger
maskeringstape
Permanent markør
Floor jack
Jack står
Ratchet
Socket Norsk Header (s) Norsk Header pakningen (e)
Repair manual (Chilton eller Haynes)
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bilens panser og koble fra de tennplugg ledninger fra tennpluggene ved å ta tak i bunnen av hver enkelt og trekke det ut av kontakten. Sørg for å merke hver ledning med maskeringstape og markør slik at du vet hvor du skal erstatte den en gang overskriften er installert.
2

Løft fronten på bilen med et gulv jack og plasser bukker under en sikker del av kjøretøyet. Senke bilen før vekten er bare holdt av stands.
3

Crawl under bilen og finne hvor aksjen manifold (e) bolt til resten av eksosen. Løsne og fjern nøtter holder manifold til eksos med en skralle og socket. Gjenta dette trinnet for den andre siden, hvis det er aktuelt.
4

Løsne og fjern eventuelle ekstra rør koblet til fordeleren med en skralle og socket. Krype ut fra under bilen.
5

Ser på motoren, løsne og fjern muttere og bolter som holder manifolden til motoren. Trekk manifolden fra motoren og ut av motorrommet. Gjenta denne prosessen for den andre siden av motoren, hvis det er aktuelt.
6

Plasser header pakning på motoren ved bruk av pigger for å holde pakningen på plass. Sett manifold på studs og hånd-stramme de mangfoldige muttere og bolter. Gjenta dette trinnet for overskriften på den andre siden av motoren, hvis det er aktuelt.
7

krype tilbake under bilen og plassere den nye pakningen, noe som bør inkluderes med overskriften, på lager eksos sin studs. Sett aksjen eksos er studs gjennom hullene på slutten av overskriften og stramme dem til spesifikasjonene som er angitt i reparasjon manuell ved hjelp av en momentnøkkel og en stikkontakt. Gjenta dette trinnet for overskriften på den andre siden av motoren, hvis det er aktuelt.
8

krype ut fra under bilen. Heve bilen fra jack stands, bruker gulvet jack, og fjern bukker. Senk bilen til bakken.
9

Trekk til header muttere og bolter til produsentens spesifikasjoner, oppført i reparasjon manuell, ved hjelp av momentnøkkel og en stikkontakt. Gjenta dette trinnet for overskriften på den andre siden av motoren, hvis det er aktuelt.
10

Skyv tennplugg ledninger på en bestemt tennplugg hver og en ble fjernet fra. Lukk bilens panser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92728.html

Previous:
Next:

Hot Rods