Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en 350 Stroker Motor

General Motors 350-kubikk tomme motoren er en stift for modifisering entusiaster, på grunn av hvordan motoren kan gjøres for å produsere mer hestekrefter. En 350 stroker motor refererer til å øke 350 motorens slagvolum til 383-kubikk inches. Den 350 motorens tykkere sylinder vegger tillate det å støtte den type kraft produsert ved å stryke den engine.You kan finne mange av disse motorene på ditt lokale berging tunet. Du trenger
Degreaser
Høytrykksspyler
Engine stå
Socket fastnøkkel
Stroker veivaksel
topplokk
motor gjenoppbygge kit
Vis flere instruksjoner

en

Rengjør motoren grundig før du begynner ved å spraye den med en sterk avfettingsmiddel etterfulgt av en spray ned med en høytrykksspyler. Junkyard motorer kan være belagt med en skorpe av smuss og fett når du kjøper dem.
2

Monter motoren en motor stå og renne av motorolje. Dette gjøres ved å fjerne oljepluggen med en pipenøkkel. Junkyard motorer kan fortsatt inneholde olje, etterlatt for å hindre stemplene fra gripe. Dette gjør at motoren nesten ubrukelig for de fleste bruksområder.
3

Demonter motoren ned til bart motorblokken. Fjern bunnpannen, veivaksel, og timing dekselet på forsiden av motoren. Fjern trinser, forrett, air condition kompressor og dynamo. Fjern den øverste ende av motoren, som består av luftinntaket, ventilrekke og leder fortsetter med den nederste enden, inkludert bunnpannen, sveiv, stenger og stempler. Alle disse delene er skrudd på og kan fjernes med en pipenøkkel. Hold boltene med de delene slik at du kan installere gjenbrukbare deler senere.
4

Mark hver av delene som du fjerne det ved hjelp av enten maskeringstape eller ved å plassere den i en plastpose merket med Plasseringen av delen. Dette vil hjelpe når du skrur motoren senere. Ta oppmerksom på hvor veivakselen er orientert i motoren. Mens erstatning veivaksel vil være litt annerledes, installerer det fortsatt bare én måte. Forsøk på å tvinge sveiv på plass feil kan skade motorblokk eller veivakselen.
5

Installer den nederste enden inn i motoren, som begynner ved å plassere erstatning stenger og stempler i hver sylinder. Positione utskifting veivaksel inn i kanalen som huset den gamle veivakselen. Bolt stengene til veivakselen og montere bunnpannen. Disse delene kan installeres ved hjelp av en pipenøkkel.
6

Drei motoren og monter reservedeler til ditt stroker 350 motor som topplokk i motsatt rekkefølge som de ble fjernet. Vær sikker på å bruke riktig GM 350 V8 head gaskets mellom motorblokk og topplokk. Bruk din motor gjenoppbygge kit å sette motoren sammen igjen. Dette settet, som er tilgjengelig fra en hvilken som helst auto deler butikken, inkluderer nye pakninger, beslag og nødvendig maskinvare.
7

kontrakt med en motor verksted for å få motoren balansert og kontrollert før du setter den i bilen. Denne prosessen krever spesialisert utstyr og teknisk ekspertise for å gjøre motoren kjøres riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92612.html

Previous:
Next:

Hot Rods