Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en Racing Mower Engine

Gressklipper racing er en populær, morsom og svært reell hobby for mange mennesker. Once upon a time, var det et resultat av kreative mennesker begynner å tinker med plen utstyr, dikte deler seg og rett og slett komme sammen for en god latter. Nå har det sett fremveksten av deler produsenter, racing ligaer med regler og organiserte konkurranser samt bedriftens sponsing og en nesten profesjonelt nivå klasse av driveren. For de som ønsker å komme inn i klipperen racing, er det første skrittet åpenbare. Du har å gjøre klipperen gå raskere enn lager. Du trenger:
En ridning gressklipper
grunnleggende håndverktøy
Precision produsert reservedeler
Vis mer Instruksjoner
gjør det raskere
en

Fjern motoren fra kroppen og rammen av klipperen. Dette vil gjøre alle bitene enklere å få på.
2

Skift svinghjulet. Aksjen svinghjul er like tung som de fleste biler svinghjul og er støpt aluminium. Erstatte den med en lighter, frest aluminium stykke. Dette vil ikke bare øke gassrespons, men også øke sikkerheten, som støpejern er tilbøyelige til å knuse ved høye hastigheter.
3

Fjern guvernøren helt. Dette finner du under bunnpannen, og vil fremstå som en messing hylse der gassen vises. Ta av messing ermet. Plugging venstre over hullet kan oppnås med en mutter og skive.
4

Sett stempel og stang. Gressklipperen vil se høy fart det ble ikke bygget for å ta. Skifte lager stang og stempel med billet aluminium brikkene vil gjøre det sterkere og lettere. Lighter betyr også raskere.
5

Bytt eksos. Tro det eller ei, ettermarkedet eksos eksisterer for gressklippere. Du kan også mote en selv for mindre penger, men det ville være nær umulig uten metall bøying utstyr.
6

Sett på en etter markedet luftfilter. Mange bedrifter selger adaptere som passer bilen luftfiltre på de forgassere funnet på gressklippere. Mer luft kommer inn betyr en raskere gressklipper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92658.html

Previous:
Next:

Hot Rods