Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Typer av Hot Rods

The National Hot Rod Association, som ble grunnlagt i 1951 av Wally Parks, er høyest og største billøp organisasjon i verden. Den nhra fremmer sikker og lovlig dragracing med sine ukentlige grasrota programmer. Dragracing er en to-kjøretøy konkurranse, brukte modifiserte "hot rods" akselererende på en dra bånd. Den første bilen til å passere målstreken er vinneren. Golden Era Hot Rods

Etter andre verdenskrig, vendte mange tjenestemenn hjem med tekniske ferdigheter og kunnskap med motorer og metallarbeider. Årene mellom 1945 og 1965 er kjent som "Hot Rod Era." I løpet av denne gyldne æra, ble mange 1940 biler hakket og modifisert for utseende samt ytelse på dra bånd. Med dannelsen av nhra, økt juridiske dra løp populariteten hot rods. Et berømt eksempel er den gule deuce coupe i 1979 filmen "American Graffiti".
Gate Rods
Gate stang eierne nyte viser sine biler.

Gate stenger er hot rods som er veien vennlig og skapt mer for show. Street stenger er den moderne utviklingen av drag racing hot rods. De lange timene som kreves for å endre en hot rod føre til at noen eiere å besette med å holde sine kjøretøy i perfekt form. Noen gaten stenger er knapt drevet og har tilpasset maling jobber og luksuriøst interiør. Populære street rod show inkluderer Frog Follies i Indiana, grunnlagt i 1975.

Rat Rods

Rat stenger er antikke hot rods modifisert til å se ut som gamle- tid jalopies. Disse bilene krever mer arbeidskraft enn street stenger på grunn av sin alder. Rotte stenger hedre 1950 hot rods, men har "delvis ferdig" utseende. The Colorado National Speedway arrangerer en rotte stang vise hver September, og de Kustom Drap og Hot Rod Thrills bil show i New York viser også hot rods som har rå, ser work-in-progress.
Show Rods

Vis stenger er bygget bare for sine uvanlige eller luksus opptredener. De konkurrerer i de nasjonale bilen viser som Amerikas vakreste Roadster og Detroits Autorama. Carl Casper var en tilpasset bil byggmester i 1960 og 1970, designe opprørende viser stenger. Ett kjøretøy ble bygget ut av en øl vogn og en peanut maskin. Casper viste mange av hans hot rods på den årlige Louisville bil show.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92704.html

Previous:
Next:

Hot Rods