Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan legge til mer dreiemoment til en lastebil

Legge ettermarkedet tilbehør for å legge dreiemoment til en lastebil er ikke den mest fornuftige alternativ til mer kraft. Men å ha en plan i tankene for ekstra dreiemoment modifikasjoner for å møte behovene til lastebilen er den mest fornuftige prosessen. Tauing store vekter krever oppoverbakke spesifikke endringer som noen lastebiler bare ikke kan håndtere. Uavhengig av behov, er det fire hovedområder av kjøretøyet som kan endres for å oppnå høyere kvalitet på dreiemoment. Vær oppmerksom på at bare om noen alternativ vil være kostbart i begynnelsen, men vil betale for seg ved makten. Instruksjoner
en

revolusjonere lastebilens eksosanlegg. En strømmer eksos-systemet kan øke hestekrefter og endringer dreiemomentkurven av motoren. Les bruksanvisningen på lastebilen for å erstatte eksos. Husk at dreiemomentet er relatert til den totale trekkraft. Mens erstatte en hel eksosanlegg kan være kostbar, lønner det seg for seg selv når mer trekkraft oppnås gjennom dreiemoment ekstrautstyr.
2

Endre motoren datasystem. De datakomponenter har en effekt på oppoverbakke tauing. Ganske enkelt å erstatte systemets databrikke å kjapt legge hestekrefter vil vanligvis ikke komme behovene til høytliggende tauing. Imidlertid vil installere et program som spesifikt er utviklet for oppoverbakke eller anstrengende tauing hjelpe motoren yter bedre når tauing tung last.
3

Endre lastebilens inntak. Frittflytende innsugsmanifoilene og rene luftfiltre er tilgjengelig på markedet for installasjon. Disse systemene kan være svært kostbar, men fordelen er demonstrert under høytliggende tauing.
4

Conduct motor modifikasjoner. Vurder å bytte motoren kamaksel med høy ytelse kamaksel som kan dekke behov som økt dreiemoment og hestekrefter. Skifte en hel motor system er en komplisert og kostbar oppgave, fordi mye av motoren må demonteres under installasjonen. Men dette er sannsynligvis det beste alternativet når du prøver å legge til mer dreiemoment til lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92703.html

Previous:
Next:

Hot Rods