Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Tips for Hot Rod Eksos hengere

Gjenopprette en hot rod bil kan være en krevende og kostbar oppgave. Ett av elementene som har en tendens til å definere en hot rod er eksosanlegget. Siden dette er tilfelle, vil du ønsker å ta en nøye vurdering i gjenoppbyggingen av dette systemet. Dette vil inkludere å velge riktig rør, eksospotte og eksos henger. Eksos kleshengere spille en svært viktig rolle og bør ikke overses. De i hovedsak utfører tre funksjoner: å motstå bevegelse av motoren og bitene som snor seg rundt eksosrør, slik at rommet for eksosen å utvide etter hvert som systemet varmer opp, og isolere passasjersetet fra vibrasjoner og støy. Crescent Wrench
p Hvis du skal bytte ut systemet selv og trenger å installere en ny eksos henger, er det første tipset å ha en halvmåne skiftenøkkel hendig. Halvmåne skiftenøkkel vil hjelpe deg til å holde rørene eller lyddemperen på plass mens du installerer ny eksos henger til din hot rod. Halvmåne skiftenøkkel bør settes inn i eksos henger å bruke som leverage. Strekk gummi eksos henger med hånden mens den halvmåne skiftenøkkel holder den andre siden ved hjelp av håndtaket på halvmåne skiftenøkkel. Bruke skiftenøkkel håndtak, hekt lyddemperen på fjellet for eksosen.
Fjerning

Pass på at du fjerner den gamle eksos henger. Siden de fleste eksos kleshengere er laget av gummi de vil bryte ned over levetiden til bilen. Derfor, når gjenoppbygge en hot rod, oddsen er eksos hengeren vil bli brutt. Mest eksos kleshengere bryte inn i to deler. Skyv under bilen, og fjerne både av stykkene for å sikre at den gamle eksos henger har blitt fullstendig fjernet. Vanligvis eksos henger vil falle bort i to atskilte deler. Pass på å fjerne hele hele brukket eksos henger fordi forlate noen av restene av den gamle eksos henger bak kan føre til problemer med å prøve å installere en ny.
Quality

En av de viktigste tingene du bør vurdere når det kommer til eksos kleshengere for hot rods er kvaliteten på hengeren. Mange bedrifter gjør disse kleshengere, men en god en vil vare må du lenger. Se etter en kombinasjon av gummi og stål, da dette er et ideelt valg i eksos restaurering av hot rod.
Damage

En avslørende tegn på en ødelagt eksos hengeren er høyt clanking lyder som kommer fra undersiden av bilen. En enkel inspeksjon vil avdekke den ødelagte kleshenger som må byttes ut eller gjenopprettes på hot rod. Du vil ønske å se etter en ødelagt gummi eller gummi og stål ring og erstatte denne ringen med en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92695.html

Previous:
Next:

Hot Rods