Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Automotive maleteknikker og maling jobber

masseproduserte biler er vanligvis malt på den mest økonomiske måte, for å forbedre marginene. T-Ford ble malt svart for å lette produksjonen, men bilister som hadde råd forskjellen valgte chevrolets grunn av de tilgjengelige fargealternativer. Velstående kunder valgte luksus modeller som hadde kropper bygget og malt av tilpassede coachbuilders som viste førsteklasses håndverk. Automatisert maling søknad hastigheter produksjon og stipend ensartethet, men særegen stil er fortsatt verdsatt av kresne eiere. Labor of Love product: Red maling er ofte brukt for å antyde stamtavle eller makt.

En speilblank finish er oppnådd bare gjennom arbeidskrevende prosedyrer. Primer, lakk og klarlakk er hånd-pusset mellom hvert lag for å oppnå maksimal dybde på farge og glans. Våtsliping er ansatt i sluttfasen av hvert strøk. Denne teknikken med å bruke vann som smøremiddel for ekstremt fin sliping fjerner de minste uregelmessigheter. Våtsliping for hånd er fortsatt ansett som den beste metoden for å oppnå en elegant finish.
Show Your Stripes
kontrastfarger kan vise frem kroppen linjer.

Noen maleteknikker, slik som de som brukes for pinstripes og andre høydepunkter, aksent bilens utseende med en lavere kostnad av materialer og arbeidskraft. Hånd-maleri pinstripes krever litt talent, mens tape-lignende stiler kan gjøres med hell etter minimal praksis. Håndmalte striper er et verk av ekte håndverkere og er spesiell for artisteri involvert. Pinstripes kan øke kroppens linjer eller gjøre en dristig uttalelse på en ellers trist sted.
Slick triks

Bruk av kontrastfarger formidler dimensjon til karosserideler på en brøkdel av kostnaden for et fullstendig maling jobb. Racing striper er et økonomisk alternativ til en profesjonell makeover. Ressurssterke amatører oppnår oppsiktsvekkende resultater ved å male en kontrast farge gjennom en blonder panel, som kan etterligne stoff eller fancy teksturer på hetter og tak. Hetter fjernes ofte for å male for å unngå maskering tilstøtende paneler. En flat svart hette legger et særegent utseende og reduserer gjenskinn for sjåføren.
Old School

Mens designer skikker er verdsatt for sine skinnende metall-flake og godteri farger, noen teknikker har falt i unåde. Bowling ballen maling jobb, tungt marmorert og kornet, anses latterlig passe nå, som fårekjøtt-chop kinnskjegg. Nye trender å etterligne historiske stiler ved hjelp av høye kostnader, holdbare produkter er oversett av visse fraksjoner av hot-rod samfunnet. Personlig engasjement i souping opp ens ride anses et poeng av stolthet og noe ikke tilgjengelig i butikker eller butikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92602.html

Previous:
Next:

Hot Rods