Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Stall Speed ​​Spesifikasjoner av en Torque Converter

Automatiske girkasser ikke bare koble motoren til drivverket gjennom en serie av tannhjul. Den faktiske effekten av motoren først overført gjennom en momentomformer før de blir overført til tannhjulsbjelken sett fra senderen. Denne momentomformeren er en væske kopling mellom motoren og transmisjonen som ikke bare overfører kraft til sendingen, men multipliserer dreiemoment i motoren i tillegg. Sanne Stall

Ekte stall refererer til maksimalt turtall er en motor kan oppnå mens drivverket holdes i ro. Dette bestemmes ved å sette opp sendingen i enten første gir eller revers og låsing av drivverket med en overføring brems. Motoren blir deretter åpnet opp til full gass og den høyeste turtall motoren når er notert.
Flash Stall

Flash stall refererer til rpm motoren pigger på når bilen går raskere ved full gass fra en stående start. Mange dreiemomentomformere vil kort blinke til en litt høyere turtall enn den sanne stall hastighet når du starter bilen fra en død stoppe. For alle praktiske formål, er flash stall motoren hastigheten som bilen begynner å bevege seg når gasspedalen er åpnet for full gass.
Brake Stall

Brake stall er lik sant stall, men er en mindre nøyaktig måling enn ekte stall. Brake stall er rett og slett rpm en motor når når det åpnes til full gass når bilen er i gir og bremsene brukes. Denne metoden for å måle stall hastighet er mindre nøyaktig fordi motoren vil vanligvis overvinne bremsene og begynner å spinne dekkene før sann stall hastighet oppnås.
Utenfor Faktorer

Stall omformere ikke bare produsere en bestemt stall hastighet. Den steilehastighet av en momentomformer bestemmes av en kombinasjon av faktorer, inkludert hvor mye hestekrefter og dreiemoment motoren produserer, vekten av kjøretøyet, girutvekslingene ved transmisjons-og bakre ende, og dekkdimensjon. Generelt sett, en motor produserer mer dreiemoment, og jo hardere bilen er å bevege seg fremover, jo høyere stall speed en omformer vil produsere. Også viktig er det området som motoren produserer sin peak hestekrefter og dreiemoment. En motor som produserer det meste av dreiemomentet sitt på et lavere turtall vil føre til en omformer for å stoppe på en høyere hastighet, mens en motor som produserer mindre moment og mer hestekrefter på et høyere turtallsområde vil gi en lavere stall speed.


Converter Størrelse

På det mest grunnleggende nivået, vil størrelsen på momentomformer bestemme nivået på stall hastighet det er i stand til å produsere. Større omformere har mer innvendig areal som tillater dem å formere dreiemoment mer og dermed de produserer lavere totale stall hastigheter. Små dreiemomentomformere har mindre areal og produserer mindre moment multiplikasjon, noe som resulterer i høyere stall hastigheter.
Søknad

Ulike kjøretøy formål vil spille en stor rolle i valget av en torque converter. Gatebruk og daglig kjøring krever høy drivstoffeffektivitet og god gassrespons for kjørbarhet, så en lavere stall speed er å foretrekke. En racing-programmet vil kreve en momentomformer som samsvarer med høyere hestekrefter og dreiemoment på bilens motor for å produsere maksimal kjørehastighet ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92694.html

Previous:
Next:

Hot Rods