Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en ytelse Small Block Mopar

Jakten på høy ytelse fører mange til å investere tungt i store, big-block motorer som bruker rå makt og store cert for å gi hestekrefter og dreiemoment. Imidlertid er det mulig å generere betydelig hestekrefter og moment ut av en liten blokk i tillegg. Mopar motorer gir et godt grunnlag for å bygge slike høye ytelse motorer, på grunn av effektiviteten av design. Bygge høy ytelse store blokker er en enkel oppgave, og samtidig oppnå samme ytelse ut av en liten blokk tar betydelig mer dyktighet og planlegging. Du trenger
Aluminum inntak manifold
AFB Carter-stil forgasseren
Headers
Custom bakken kamaksel
Ported og polert aluminium topplokk
Elektronisk tenning
Gear drivsammenstillingen
Momentnøkkel
½-tommers og 5/8-inch stikkontakter og skralle
Vis mer Instruksjoner
Shed Vekt
en

Fjern alle støpejern inntak og eksos komponenter. Dette omfatter inntak manifold, topplokk, forgasser og eksos manifold.
2

Skift ut med aluminium kolleger. Dette vil øke effektiviteten og gi mer kraft generert av den lille blokken som skal leveres til bakhjulene, i stedet for å frakte døde ballast.
3

Match inntak og eksos kravene til alle komponenter. For eksempel er det liten blokk Mopars ikke krever en stor mengde drivstoff dumpet inn i dem, så ikke bruk et stort CFM forgasser. En 650 CFM forgasser vil fungere for de fleste bruksområder.
Legg resultatutvikling
4

Installer aluminium topplokk med små brennkammer. Dette vil maksimere kraften stammer fra eksplosjonen i hvert kammer, øker både dreiemoment og hestekrefter.
5

Bruk et elektronisk tenningssystem for en mer effektiv levering av gnist. Dette reduserer hyppigheten av misfires, som i stor grad øker effektiviteten av motoren for å ta i drivstoff og luft, mens utvise avgassene.
6

Fest eksos hoder å la motoren utvise brukt gasser langt mer effektivt deretter lager, støpejern eksos manifolder er i stand til. Husk imidlertid at størrelse og utforming av overskriftene du velger vil bli diktert av merke og modell av bilen også, ikke bare på den type motor.
Kamaksel og ventil Train

7

Installer en kamaksel med en moderat profil. Velg en kamaksel med heis varighet som ikke er større enn 0,498 inches, som lager ventilfjærene vil være ute av stand til å matche den grad av heis. Også høyere løft varighet profiler krever større mengder luft og drivstoff, som kan være problematisk for enkelte typer små blokk Mopar motorer. Mens 383 har plass til høye vannføringer, generelt 318s og 340S kan ikke.
8

Installer solide løftere for større effektivitet, men være forberedt på å justere ventilene hver to eller tre uker. Det er noen roller rocker løftere som gir tilsvarende ytelse egenskaper, men de er ikke egnet for svært små Mopar motorer.
9

Bytt timing kjeden system av standard Mopar motor med et girsystem. Tannhjulsdrev tillate en mer effektiv overføring av kraft mellom bunnen av motoren - stempler og veivaksel - og den øverste enden -. Inntak og ventil tog

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92717.html

Previous:
Next:

Hot Rods