Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan skal bore rotorer

Drilling bremseskiver er en vanlig praksis blant rase og ytelse entusiaster . Ved å gjøre dette , bremsene forbli kjøligere og bremsekraft er økt. Hullene i rotorene gir en forkant som skraper mot bremseklossene , som hjelper bremseklossene "bite " i rotorene . Hullene også gi ekstra areal for varme til å forsvinne. Avveiningen er redusert bremsekloss livet og potensialet for ujevn bremseklosslitasjen . Du trenger
Måling kompass
Drafting maler
Drill trykk
Vis flere instruksjoner
en

Lag en mal som nettopp diagrammer øvelsen mønster. Bruk et kompass for å legge ut design på stivt papir eller papp. Vær forsiktig når du legger ut drill mønster. En uregelmessig eller dårlig designet mønsteret vil svekke rotoren og gjøre den ubrukelig .
2

skjære hull i bore steder på malen . Legg malen på rotoren og tape den på plass . Marker steder på rotoren med en markør og finne den eksakte midten av hvert hull . Fjern malen .
3

Plasser rotoren i en drill trykk og bore hvert hull . Følger mønsteret for hvert hull . Det er en god idé å bore et pilothull med en mindre bit før boring av store hull . Denne praksisen sentrerer bit for den endelige drill prosessen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92718.html

Previous:
Next:

Hot Rods