Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hva er lov på Neon Lights for Biler i North Carolina?

Neon automotive lys, eller bakken effekt lys, blir ofte lagt til av bilentusiaster å gjøre bilen ser mer interessant eller attraktiv. De fleste stater, deriblant North Carolina, har lover som regulerer bruken av neonlys og fargene tillatt. Disse generelt forbud mot bruk av neonlys som kan forstyrre kjøring eller har samme farge som de som brukes av nødetatene kjøretøyer. I Nord-Carolina, er bruken av neonlys styrt av Motor Vehicle Act. Red Lights

I Nord-Carolina, er det ulovlig for alle private kjøretøy, med noen få unntak, å være utstyrt med et rødt lys av noe slag, inkludert neonlys. Loven definerer et rødt lys som en laget for å brukes i utrykningskjøretøyer eller en som ligner på slike lys. Loven omfatter også eventuelle frem mot rødt lys. Neonlys som kan sees fra fronten av bilen ville være ulovlig i North Carolina.
Bilder Red Light Unntak

Flere typer kjøretøy er fritatt for rødt lys restriksjoner. Disse inkluderer politibiler, ambulanser, biler bruker for å transportere organer for transplantasjon eller blod forsyninger, skole busser og kjøretøyer som brukes av medlemmer av rurale brannvesen, inkludert frivillige brannmenn. Private kjøretøyer som brukes av frivillig medlem av livreddende organisasjoner er også unntatt dersom de er godkjent av det lokale politiet. Kjøretøyer som brukes av leger i kriser er også tillatt å bruke røde lys.
Blå Lights

North Carolina loven gjør det ulovlig å ha et blått lys på noen kjøretøyet ikke brukes til rettshåndhevelse. Et blått lys er definert av loven som noen forovervendt blått lys ligner på de som brukes av utrykningskjøretøy. Lysene som er ubrukelige eller brukes i spesialbygde kjøretøyer som brukes i parader, er utstillinger eller andre ikke-transport bruk tillatt. For å være ubrukelige, må lyset ikke være i stand til å produsere belysning.
Hvit Lights

North Carolina også forbyr kjøring forover på motorveien med hvit eller klart lys på baksiden av alle kjøretøy. Denne typen lys er normalt brukt til å signalisere et kjøretøy som er sikkerhetskopiering. Loven forbyr ikke bruker hvitt lys - blant hvite neonlys - mens bilen står stille eller sikkerhetskopiering. Eventuelle andre lysene andre enn spot-lamper - som neonlys -. Med en intensitet på mer enn 25 lysestake trenger å bli montert for å hindre at lyset sprer seg mer enn 50 meter bort fra bilen

Tillatte Neon Lights

North Carolina loven ikke forby neonlys direkte, bare visse farger av lys. Bileiere kan fortsatt bruke neon lys i andre farger enn blått eller rødt. Neonlys kommer i en rekke farger, slik som grønn, rosa, lilla, oransje og gult. North Carolina loven også spesifikt tillater bruk av rav belysning som en advarsel lys, selv på privateide biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92667.html

Previous:
Next:

Hot Rods