Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan lage et dekk Mykgjøring Compound

Tire oppmykning forbindelser kan brukes på racing dekk montert på biler og lastebiler. Når dekkene er mykere, grep de lettere å veddeløpsbanen, som gir ekstra stabilitet under racing. Du kan kjøpe mykgjørende forbindelser ferdigblandet fra racing leverandører eller blande din egen i garasjen med noen få ingredienser og forholdsregler. Du trenger:
Vernebriller
respirator
Gummi hansker
Gummiforkle
to metall fat med lokk
Glass måling cup
11 gram xylen
11 gram toluen
2 gram girolje
1 1/2 gram WD-40
Paintbrush
Plastic wrap
Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg beskyttende utstyr, inkludert vernebriller, gummihansker, en gummi forkle og respirator. Kjemikaliene som du skal blande vil angripe plast og gummi med forlenget eksponering. Unngå sprut noen av kjemikaliene på verneutstyr. Hvis utstyret kommer i kontakt med kjemikaliene, skyll utstyret og sette avfallet i en utpekt metall fat.
2

Fjern dekkene fra en bil, forlater dekkene på navene. Plasser dekkene i et godt ventilert sted vekk fra enhver potensiell brann eller gnist. Kjemikaliene du skal jobbe med er også svært brennbart.
3

Mål 11 gram av xylen i et glass målebeger. Hell xylen inn i en tom, ren metall fat.
4

Mål 11 gram av toluen i et glass målebeger. Hell toluen i metallet fat som allerede holder xylen.
5

Mål 2 gram av overføring væske i et glass målebeger. Hell overføring væske i metallet fat med blandingen.
6

Mål 1 1/2 gram av WD-40 i et glass målebeger. Hell WD-40 inn i metallfat med blandingen. Rør blandingen med en tre eller metall stang.
7

Dypp en pensel i blandingen og påfør et tynt lag av blandingen til overflaten av dekket som vil komme i kontakt med sporet under racing . Pakk hele dekket i plastfolie. Gjenta denne prosessen på de øvrige hjulene.
8

Dekk fatet for å bevare de resterende blandingen. Skyll pensel og hell avløpsvann inn i utpekte avfall fat.
9

Fjerne en del av plastfolie og sjekk konsistensen av dekket hver fire til seks timer i opptil tre dager. Fjern plastfolie når ønsket konsistens er oppnådd. Bruk dekk så snart som mulig etter fjerning av plastfolie, før blandingen begynner å fordampe og dekket begynner å vende tilbake til sin opprinnelige tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92625.html

Previous:
Next:

Hot Rods