Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan identifisere en Holly forgasser

Holley er en leder i carburetion systemer, slår hver NASCAR-teamet siden 1960. Selskapet ble startet i 1903 og Fords Model A var Holley utstyrt, samt PT båter av andre verdenskrig. Siden høy ytelse er Holley område av ekspertise, bilprodusenter bruker Holley forgassere i sport og tunge arbeidsoppgaver. Identifisere Holley forgassere er rett frem og krever lokalisere og refererer tallene til en Holley notering. Selv om noen produsenter identifisere sine bedriftens navn, gjør Holley ikke. Identifikasjon avhengig av listen nummer. Du trenger
Holley modellnummer notering
Vis flere instruksjoner
en

Fjern luftfilteret bolig fra forgasseren. Luftfilterhuset sitter på toppen av forgasseren og fjernes ved å løsne vingemutteren ligger i sentrum.
2

Finn Holley modellnummer. Ifølge Holley.com, blir listen tallet ligger enten på høyre eller førersiden av choken luft horn, eller på toppen av hoveddelen casting, avhengig av forgasseren modell. Listen nummeret er en normalt en firesifret tallkode og under det er en dato kode som enten tre eller fire siffer.
3

Reference listen nummer til en Holley notering ligner på de funnet på Chevy-Camaro, TGs Ytelse og Holley.com. For eksempel, identifiserer liste nummer 3811 en 1967 Holley modell 4160 forgasseren på en Chevrolet 396 kubikk-tommers motor med 375 hestekrefter.
4

Dekode Holley dato kode. Junkyard Genius.com dekoder tresifrede dato koder

ved å identifisere det første sifferet som året, "1" står for 1961 eller 1971. Det andre sifferet er måneden, "1" for januar, opp til "0" for oktober. November og desember er representert med "A" og "B", henholdsvis. Det tredje sifferet er den uken i måneden, med tallene en til fem utpeker uke for produksjon. På firesifrede dato koder, de tre første sifrene representerer dagen i året, 001-365, med "001" representerer den første av januar. Den fjerde sifferet er året, med hvert tall representerer året for alle tiår, representerer en "1" 1961, 1971, eller 1981.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92692.html

Previous:
Next:

Hot Rods