Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan måle for en Drivaksel

En drivaksel er et metall rør som leverer kraften fra motoren og girkassen til bakakselen på bakhjulsdrevne biler og lastebiler. Drivakselen er tilkoblet transmisjonen hale akselen og til bakakselen differensial med u-ledd for å gi rom for den opp-og-ned handling av den bakre boggi. Hvis du bestemmer deg for å endre bilens drivverk for racing eller varm rodding, sjansene er du trenger å bytte bilens drivaksel med en enhet som passer din nye motor, girkasse eller bakre aksel montasje. Før en ny drivaksel kan være fabrikkert, må du ta de riktige målinger for å sikre den passer ordentlig. Du trenger
Hydraulisk jekk
Jack står, to
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag og bruke parkeringsbremsen. Plasser en hydraulisk jekk under den bakre av kjøretøyets ramme og heve-plugg til bakhjulene er løftet opp fra bakken. Plasser en jack stå under hver side av bakakselen bolig og senke hydraulisk jekk.
2

Crawl under bilen og bruke et målebånd og mål fra den vertikale overflaten av baksiden av overføring til den flate overflaten av den bakre differensial åk. (Det er her de bakre U-joint bolter til.) Noter denne målingen.
3

Mål bakre differensial åk mellom lokalisering kategoriene og gjør et notat av denne målingen.
4

Skyv inn halen akselen av overføringen. Nå måle hvor langt halen akselen stikker ut forbi enden av overføringen tilfelle. Noter denne målingen.
5

Mål diameteren på U-joint cap som passer inn i differensial åk og noterer det.
6

Raise den bakre del av kjøretøyet med en hydraulisk jekk høy nok til å fjerne den fra bukker under bakre akselhus. Senk hydraulisk jekk sakte og ta det en gang bakhjulene er på bakken. Levere alle målinger til din maskin butikk eller hot rod butikk å ha en ny drivaksel fabrikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92634.html

Previous:
Next:

Hot Rods