Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

PT Cruiser Informasjon

PT Cruiser har vært en etablert nostalgi cruiser kjøretøy for mer enn et tiår, med sin nåværende løp nå kommer til en slutt i 2010. Først varslet som en tilbakevending til den hot-rod følelsen av the1950s, fanget PT Cruiser på raskt med bil fans og holdt en lojal tilhengerskare gjennom i dag. Første Visions

PT Cruiser ble først satt foran kameraene og allmennheten i 1997 som et konsept. De umiddelbare konstruksjonsmessige fordelene var tydelige, det hadde liten plass i en kompakt, men hadde langt mer rom og plass inni. Den ytre utseende var et tilbakesteg til tidligere bilen design, men interiøret var oppdatert. Ved hjelp av en 1950 hot-rod motiv, ble 1997 konseptet PT Cruiser utviklet seg til en pre-produksjonsmodell av Bryan Nesbitt, en ny oppføring i Chrysler design team. Nesbitt styrket frontristen utseende, vinklet bilen fra baksiden nedover til fronten, buet sidene og i utgangspunktet gjorde bilen ser ut som noe bandet ZZ Top skulle kjøre i en av sine musikkvideoer. Ideen arbeidet.
Tekniske spesifikasjoner

I 2003 PT Cruiser i grunnleggende trim solgt for litt over $ 17.000. Rabatter tilbys på den tiden førte prisen ned med ca $ 1000. Bilens gass kjørelengde ble vurdert til 20 mpg i byen og 26 mpg på motorveien. Standarden fire hjul skivebremser ble supplert med en high-roll bæresystem designet for å unngå roll-over problemer knyttet til høy profil av kroppen. Tilgjengelige sendinger inkluderte en fem-trinns manuell eller en 4-trinns automat. Bilens interiør volum var nesten 120 kvadratmeter, komfortabelt sitteplasser en sjåfør og tre passasjerer, med plass til bagasjen. Slepekapasitet var en relativt lav £ 1000. Som i 2010, verdsetter Kelly Blue Book en grunnmodell i utmerket tilstand på $ 6240.
Funksjon og sikkerhet

Den første PT Cruiser fortsatt hadde en funksjonell hatchback når det utviklet seg fra konsept til produksjon. Dette valget dratt Chrysler ved å opprettholde lastebil status på bilen, slik at en mildere drivstoffeffektivitet krav versus en vanlig bil, ifølge National Highway og Traffic Safety Administration. Den endelige produksjonen rullet ut av fabrikken i våren 2000 for salg til consumers.The PT Cruiser hatt en betydelig varsel satt ut av NHTSA i 2004 om plutselige forekomster av motoren tar fyr. NHTSA rapportert "På enkelte biler med 2.4L non-turbo motorer og automatiske bakaksler, kan det høye trykket servostyring slangen ruting komme i kontakt med den automatiske transaksel differensialdeksel, potensielt skade slangen. Servostyring væske lekkasje i nærvær av en tennkilde kan resultere i en under panseret ild. " Forhandlere var forventet å løse problemet.
Håndtering

PT Cruiser fans raskt for mer enn bare den nostalgiske følelsen. Bilen håndtert bra, det var pålitelig, og det ble bygget godt. Videre betydelig plass inne i bilen sammenliknet med en tilsvarende størrelse kompakt var en forbedring i komfort, spesielt når du reiser med fire passasjerer.
Evolution

De tidligste generasjoner av PT Cruiser så veldig mye den moderne hot rod. Senere versjoner hadde færre utseende tilbehør, og designen ble mer og mer avrundet. Dette inkluderte fjerning av stand-out front støtfanger, som var et tilbakesteg til den gamle 1950 biler. Men bilen fortsatt solgt godt, først og fremst fordi det ga en følelse av karakter som gjorde det skiller seg ut fra andre biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92651.html

Previous:
Next:

Hot Rods