Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hvordan bygge en 468 BB Chevy Engine

Den eneste grunnen til å ta en Chevrolet 454 kubikk tomme motorblokk og slå den inn i en 468 kubikk tomme motoren er for ren hastighet eller å bruke den i en racerbil. Hvordan du bygger en 468 BB Chevy motor avhenger av dine preferanser. Har det gjort for deg eller gjøre det selv med hjelp av disse instruksjonene. Vær forberedt på å gjøre noe arbeid selv og la resten for de profesjonelle om dette vil være ditt første forsøk på å bygge en større big block Chevy motor fra et lager blokk med fabrikken boring. Du trenger
Engine block (454)
Heads
Pistons (pluss 25,5 cc)
kamakselen
Lifters
Pakninger
Nøkler
Skralle
Sockets
Skrutrekkere
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sikre en fabrikk 454 motor på en motor stå å bygge en 468 BB Chevy motor. Demonter lager 454 big block motor. Fjern inntak manifold, ventiler dekker og timing forkoblingsdeksel. Fjern vippearmer og løftere. Trekk hodet ut av blokken og ta ut løftere.
2

Slå av motoren og ta av bunnpannen. Fjern hvert stempel ved å ta av stangens lokk holder stemplet til veivakselen og presser stempelet ut av toppen av blokken. Ta timing kjeden av motorblokken ved å løsne de tre boltene som holder kamaksel utstyret på plass og deretter trekke giret og kjedet av motoren. Trekk veivaksel timing utstyr samt før du fjerner veivakselen fra blokken.
3

Fjern de viktigste bærende caps fester veivakselen på plass og trekk veivakselen ut av blokken. Oppbevar veivakselen i en stående posisjon. Rengjør motorblokken å fjerne eventuelle korrosive materialer på alle underlag, inne og ute.
4

Machine blokken plass til større stempler. Hone sylinderveggene til 0,60 større enn de opprinnelige boring 454, slik at et stempel er stor nok til å legge 25,5 cc per sylinder kan monteres inne i hver sylinder. Maskinen motoren dekk på inntak og hoder for å sikre en riktig passform av disse komponentene nå.
5

Sett blokk tilbake på motoren stå. Plasser fabrikken veivaksel inn hovedlagrene og trekk den på plass med de viktigste bærende cap bolter og en momentnøkkel. Smør hver peiling under installasjonen for å hindre skade under førstegangs oppstart. Sett timing utstyr på enden av veivakselen.
6

Vend motoren rundt og sett de større stemplene tilbake inn i hver sylinder med et stempel ring kompressor for å presse ringene innsiden av stempelet grooves mens lett trykke stempelet ned i hver sylinder. Sikre stempelstangen til veivakselen ved hjelp av en stang hetten og to bolter. Smør hver bæreflate, sylinderveggene og sidene av stemplene under installasjonen.
7

Sett inn en kamaksel inn i motoren. Sikre hodene til blokken ved hjelp av en pakning mellom hver leder og motorblokken. Sett inn løftere og deretter sikre vippearmer til hver ventil våren, som vil holde en push rod i hvert løfteren. Fest en ventil dekke over hvert hode. Installer en kamaksel gir med timing kjeden over veivakselen timing gear og dekk dem med både timing kjedekasse. Fest inntak manifold og bunnpanne for å fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92640.html

Previous:
Next:

Hot Rods