Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Accel 90 graders Tenning Wire Instruksjoner

En 90 -graders tennpluggbeskytteren kan være nødvendig når du bruker eksos hoder , eller i noen tilfeller, for å hindre at tennpluggen fra berøre den varme eksos manifold. Hvis denne kontakten skjer, vil plug ledning brenne og forårsake antennelse feiltenning . Ved hjelp av en 90 -graders boot ruter ledningen vekk fra varme avgassene . Du trenger
dielektriske smøremiddel
Bomullspinne
Vis flere instruksjoner
en

Ta den nye Accel ledningene fra boksen og legge dem ut i henhold til lengde. DAB en liten mengde dielektriske smøremiddel på en bomullsdott og tørk innsiden av hver gummistøvel med glidemiddel .
2

Fjern en gammel ledning og matche lengden med en ny Accel 90 -graders -ledningen . Installer ledningen ved å trykke den på distributør cap og inn på tennpluggen . Lytt og føler for en særegen "klikk" som ledningen klikker på plass . Fortsett denne prosessen til alle de nye ledninger er installert.
3

at ledningene og installere dem i tråd vevstoler og følgesvenner . Bruk nye vevstol stopperne om nødvendig for å legge til rette for en ryddig og velorganisert installasjon. Dette er ønskelig ikke bare av estetiske grunner, men for å hindre løse ledninger fra berøre varme avgassene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92724.html

Previous:
Next:

Hot Rods