Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Dodge M4 spesifikasjoner

The Dodge M4S - Turbo Interceptor - er en elegant, lavbebygde sports coupe som er kjent for å vises i 1986 filmen "The Wraith." De M4S var en 1984 prototype. Det er visstnok bare fire i tilværelsen, med en i Walter P. Chrysler Museum i Auburn Hills, Missouri. Bilene er også ryktes å være verdt $ 1 million stykke. Målinger

Dodge M4S hadde en 2,2 blokk og en fem-trinns manuell girkasse, med en Cosworth 16-ventilers, twin-cam hode motor, to turboer, og Bosch bensininnsprøytning. Bilen har en toppfart på 194,8 miles i timen, og kunne gå 0-60 mph på 4,1 sekunder, som observert av Road og Track Magazine. Den midtstilt motor M4S/PPG Turbo Interceptor kjørte som en Indy bil i 1981. Kopier er laget av kits, men med en annen engine.The motor klarte 27 mpg, by-kjøring, og 30 km /h på motorveien hastigheter. Forbruk gjennomsnitt 23 mpg forbi 150 mph.
Engine

Dodge M4S var utstyrt med en Cosworth 16-ventilers motor med 300 pounds av dreiemoment. Det var en "stock blokk" med en 2,2-liters inline også brukt i Dodge Væren og Daytona. Motoren produserte 400 hestekrefter, på grunn av to Garrett T25 turboer, en Twincam Cosworth 16-ventilers topplokk og Bosch L-Jettronic bensininnsprøytning. Teknologien senere utviklet seg til den 2,2-liters turbo fire funnet på Iroc Daytona og Spirit.
Funksjon

Dodge M4S ble opprettet som et tempo bil utviklet av Chrysler og PPG. Mer enn 30 av bilene ble opprettet for "The Wraith" alene, for å bli ødelagt i en samling av flammende stunts og krasjer. Bilen ble ansett for produksjon, men Dodge ble frarådet av høye produksjonskostnader. Dodge sportsbil ville ha kostet rundt $ 50 000 i 1984, selv om Dodge Viper gikk på å bli selskapets high-end sportsbil.
Body

Dodge M4S også omtalt topphengslede dører, og en grabb hette. Det oppsettet av en midtstilt motor Mopar var også unik. De M4S står for Midt-Engine 4 Cylinder Sport og tilbød en 50/50 vektfordeling mellom for-og bakakselen. Den opprinnelige versjonen rullet av show-mye med 15-tommers aluminiumsfelger, som ble dekorative alternativer for Chrysler minivans, Dodge Acclaim og Daytona.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/hot-rods/92705.html

Previous:
Next:

Hot Rods